premium leasing

De ce sa alegi o masina electrica – 5 Motive pertinente

Bineinteles ca o masina electrica vine cu o multime de beneficii, precum economisirea banilor dati pe benzina, dar si ingrijirea mediului inconjurator. Daca si tu vrei sa iti achizitionezi o astfel de masina electrica, silentioasa si ecologica, dar inca nu esti hotarat 100%, te sfatuiesc sa arunci o privire peste articolul de mai jos.

1. Platesti taxe mai mici

Suntem convinsi ca si tu te-ai saturat de taxele mari pe care le platesti anual pentru masinile cu motor mare, ce au motorizare diesel sau pe benzina.

Unul dintre beneficiile masinii ecologice este ca atunci cand optezi pentru achizitionarea unei astfel masini electrice, taxele si impozitele sunt mult mai mici. O masina electrica te poate scuti de impozite chiar si 100%, in functie de localitatea in care locuiesti.

2. Primesti bonusuri la achizitionarea unei masini electrice

Pentru a promova achizitionarea unei masini electrice, statul ofera bonusuri sau vouchere de pana la 20.000 de lei.

3. Poate fi reincarcata usor

Probabil si tu te gandesti ca aceasta ar putea fi una dintre problemele pe care le-ai avea daca ai cumpara o masina electrica. Ei bine, daca locuiesti in marile orase, trebuie sa stii ca poti gasi foarte usor prize functionale pentru a incarca masinile electrice.

Daca locuiesti extraurban, cel mai bine este sa optezi pentru o masina cu motorizare pe benzina sau motorina. Pentru a alege cele mai bune optiuni, poti apela la cei de la Elite Cars Leasing.

4. Masinile electrice au un risc scazut de incendiere

Masinile electrice nu folosesc benzina sau motorina, substante care sunt inflamabile si care te pot pune in pericol. De aceea, acesta este un alt motiv pertinent pentru a opta pentru o masina electrica.

5. Este silentioasa

Masina electrica nu scoate niciun zgomot, ea fiind silentioasa si foarte placuta.

6. Nu scoate noxe poluante

Masina electrica nu elibereaza gaze toxice in mediul inconjurator. Astfel, daca te-ai saturat de fumul pe care il scoate o masina pe benzina sau motorina sau daca esti o persoana care iubeste mediul inconjurator, o masina electrica este ideala pentru tine.

7. Sunt la fel de confortabile

In ceea ce priveste confortul, masinile electrice sunt la fel sau poate chiar mai confortabile decat masinile ce functioneaza cu benzina sau motorina. Fiind silentioase, aceste masini nu produc zgomote, lucru ce face calatoria mult mai placuta.

8. Te ajuta sa economisesti bani!

Acesta este unul dintre cele mai importante aspecte atunci cand vine vorba de alegerea unei masini electrice. Pe langa faptul ca sunt silentioase, ecologice si nu emit gaze toxice, ele te ajuta sa economisesti bani.

Energia electrica nu este gratuita, insa cu siguranta ca este mult mai putin costisitoare decat este benzina sau motorina. De aceea, alegerea unei masini electrice te va ajuta sa economisesti bani, ea fiind si mai ieftin de intretinut si de ingrijit.

Costurile de mentenanta sunt cu 50% mai mici decat sunt costurile cu intretinerea unei masini obisnuite.