De ce să alegi clinica veterinară NordVet?

Atunci când în familia ta există un animal de companie, bucuri este de zece ori mai mare. Însă, acesta vine la pachet cu o serie de responsabilități la fel de mari și care, de cele mai multe ori, pot reprezenta o adevărată provocare.
La fel ca și oamenii, micile suflete de companie au nevoie de anumite îngrijiri speciale, îngrijiri primite din partea unei persoane specializate în domeniul medical veterinar. În acest sens, stăpânii acestor mici patrupede trebuie să aleagă din multitudinea de cabinete veterinare de pe piață, iar acest lucru poate deveni o adevărată provocare de cele mai multe ori.
Pentru toți iubitorii de animale, clinica veterinară NordVet Suceava vine în întâmpinarea lor cu cele mai noi tehnologii din domeniul medicinii veterinare. Clinica deține cele mai bine dotate secții, precum radiografie veterinară, foarte importantă, de altfel, pentru o diagnosticare corectă și rapidă, ecografie, dermatologie, stomatologie, oftalmologie, toate acestea fiind dotate cu echipamente de ultimă generație, foarte utile în practicarea medicinei veterinare moderne. În afară de acestea, clinica dispune de trei săli de consultație și tratamente, o sală de chirurgie, o sală de spitalizare și un laborator în care se pot face toate analizele necesare.
Personalul clinicii NordVet este specializat atât în țară, cât și în străinătate, totul pentru siguranța ta și a animăluțului tău de companie. Toată munca personalului tinde către excelență, către păstrarea unui mediu de muncă cât mai sigur și plăcut, în timp ce încurajează cele mai frumoase aspecte ale creșterii unui animal de companie.
Medicina veterinară a evoluat foarte mult în ultimii ani, iar asta nu poate fi decât un lucru minunat. Tocmai de aceea, clinica veterinară NordVet Suceava a luat toate măsurile necesare pentru a dispune de cele mai noi echipamente și tehnologii și personalul cel mai bine pregătit din domeniul veterinar.