writer

De ce sa alegem usi de sticla si nu din alt material?

Nu incape indoiala ca lumina naturala este cea mai benefica pentru noi. Cu toate acestea, au existat mereu discutii pe tema nivelului de luminozitate pe care este bine sa il avem in locuinta. Unele persoane spun ca este in ordine sa avem cat mai multe ferestre in timp ce altele spun ca lumina excesiva poate afecta calitate mobilei si a altor obiecte din casa, datorita proiectiei razeolr ultraviolete.

Daca ar fi dupa mine, mi-as face cat mai multe ferestre dar in acelasi timp as apela si la diveste sisteme prin care sa nu fie vizibil de afara in interior, atat de mult. As putea utiliza perdele, draperii sau jaluzele insa cel mai bine este sa folosesc autocolante din magazinul Folina.

In acest magazin putem gasi folii, autocolante, tapeturi si alte sisteme pentru suprafete din sticla, atat ferestre cat si usi, la un pret foarte bun. Totodata, modelele disponibile in magazin sunt premium, foarte frumoase si de calitate. Asa ca nu vom avea neplacerea sa se dezlipeasca sau sa se deterioreze atat de repede.

Navigand pe site, am gasit mai multe modele de autocolant usa pe care le-as putea folosi acasa. Practic, nici nu prea conteaza prea mult culoarea aleasa cat designul pe care sa il aiba. Prefer in special modele florale, ceva mai colorate, prin care lumina sa intre in casa intr-un mod placut, nici prea puternica dar nici prea slaba.

Partea buna este ca putem alege modele de autocolante sau stickere pentru usi din diverse tipuri de sticla. Astfel, pentru dormitor am ales un autocolant cu model de Luna plina, prin care lumina trece foarte putin atat pe timp de zi cat si de noapte. Iar pentru living, unde am si usa de intrare am ales un model Rau de munte, care ma face sa ma simt mult mai comod si mai aproape de batura de fiecare data cand il privesc, mai ales ca si in camera am multe flori si o culoare verde deschis la pereti.

Alegerile sunt asadar foarte multe in magazinul Folina.ro, este nevoie doar de multa imaginatie pentru a crea un decor de vis.