prind asa de bine serialele TV

De ce prind asa de bine serialele TV

Oamenii urmaresc serialele, in principal, pentru divertisment. Totusi, multe dintre seriile TV de top sunt ca si cum ai citi o carte buna. Adaugati o distributie buna, actori exceptionali, o regie excelenta  si aveti ceva care este mai mult decat divertisment.

Multi oameni se uita la multe seriale TV si isi petrec majoritatea timpului liber in fata ecranului. Dupa ceva timp, iti poti da seama ca multe dintre serialele TV pe care le urmaresti nu sunt suficient de antrenante. Te pot distra in acel moment, dar dupa un timp, uiti ce s-a intamplat. Acestea sunt de obicei comediile, sunt distractive, dar nu iti ramane in minte prea mult timp.

Insa, dupa ce urmaresti seriale precum Game of Thrones sau Prison Break si alte emisiuni foarte apreciate, incepi incet-incet sa apreciezi cu adevarat serialele TV. Aceste spectacole sunt de top pentru un motiv, ele implica spectatorul, avand teme, dialoguri si o mare cinematografie. Te face sa te gandesti la ce s-a intamplat intr-un episod zile intregi dupa ce l-ai urmarit.

Acestea sunt o parte dintre motivele pentru care vizioneaza multi serialele TV. In cele din urma, oamenii se uita la seriale TV. Il fac pe spectator sa simta ceva, indiferent daca este ura, bucuria, tristetea sau emotia. Serialele TV populare sunt si cele care incep conversatia, iar oamenii pot petrece ore intregi discutand o anumita serie.

Serialele TV te prind si te tin in suspans. Acest lucru este destul de entuziasmant pentru oameni. Acesta ajuta oamenii sa contemple si, de asemenea, evidentiaza schimbarea care are loc intr-un anumit timp in care serialul este difuzat. Oamenii ajung sa traiasca in timp real cu personajele, urmarindu-i sa creasca si acest lucru ii face sa creada ca este aproape ca o poveste reala. Doar pe ecran si tu in canapeaua ta confortabila.

Generatiile tinere au sansa sa urmareasca in seriale super-eroi preferati precum cei din filmele Marvel sau DC.

Pentru multi tineri  viata este plictisitoare si nu toata lumea, foloseste timpul pe care il avem in mod eficient. Initial incepem sa urmarim seriale TV pentru distractie, dar dupa cateva episoade sau sezoane avem tendinta de a trai printre personajele serialului, devenim un personaj al serialului preferat  si comparam scenariile din viata reala cu ceea ce se intampla in serial. Am vazut cu totii oameni plangand cand se termina o serie si am vazut si oameni nerabdatori pentru sezonul urmator. Asadar, vizionarea serialelor TV este distractiva si consumatoare de timp!