portofel barbati din piele

De ce pielea este cel mai bun material? Motive mai puțin cunoscute!

Dacă vrei să-ți achiziționezi un portofel nou, atunci cu siguranță ai ajuns la concluzia că pielea este cel mai bun material. Cu toții știm că este un material foarte calitativ și rezistent, iar un astfel de portofel poate să arate impecabil mai mult de un an. Totodată, pielea este și un material foarte elegant și foarte plăcut la atingere, acesta fiind unul dintre principalele motive pentru care mulți bărbați aleg aceste portofele. Însă ce alte motive mai există pentru a alege un portofel din piele pentru bărbați?

  1. Pielea este un material eco-friendly

E „la modă” să fim eco, prietenoși cu mediul. Dacă tot este atât de mare zarva pe acest subiect, atunci de ce să optăm pentru un portofel dintr-un material greu care nu e biodegradabil, un material pe care s-au folosit foarte multe produse chimice care poluează mediul? Cu un portofel confecționat din piele naturală ești elegant și eco în același timp. Pielea tratată chimic este mai puțin poluantă decât celelalte materiale.

  1. Portofelele din piele au un miros specific natural

Cu toții am avut probabil măcar o dată în viață un portofel dintr-un material sintetic și urât mirositor, un portofel cu un iz neplăcut care părea să afecteze și restul obiectelor din geantă, sau chiar și hainele sau mâinile. Acele portofele aveau mirosuri chimice greu de suportat. Pielea naturală are un miros plăcut, un miros pe care îți face plăcere să îl simți!

  1. Pielea e un material moale și plăcut

Spre deosebire de materialele sintetice, care în timp se degradează, se rup și devin chiar aspre încât ne putem zgârâia, pielea este un material moale care în timp devine și mai moale fără a se deteriora. De asemenea, portofelele din piele sunt foarte ușor de purtat în orice buzunar pentru că nu au margini ascuțite.

  1. Portofelele din piele sunt mai încăpătoare și mai flexibile

Nu vi s-a întâmplat să achiziționați un portofel dintr-un material sintetic, aparent de aceeași dimensiune ca vechiul portofel de piele și să descoperiți că nu reușiți să introduceți cardurile în acesta? De ce? Pielea, spre deosebire de materialele de proastă calitate, este elastică și astfel toate actele pot fi mult mai ușor puse în portofel.

  1. Portofelele din piele se potrivesc la orice ținută

Nu că acest lucru i-ar preocupa pe foarte mulți bărbați, însă un portofel din piele e ușor de asortat la orice ținută. Poate nu-ți permiți ( și nici nu are sens) să achiziționezi zeci de modele de portofele, unul pentru când te îmbraci elegant, unul pentru când te îmbraci sport, unul pentru ținute mai lejere de vară și așa mai departe.

Cel mai bine e să alegi ceva clasic, iar cu un portofel din piele naturală mergi la sigur, mai ales dacă e de culoare neagră sau maro. În orice ai fi îmbrăcat, atunci când vei scoate portofelul vei lăsa o impresie bună pentru că pielea e mereu la modă!

  1. Portofelul din piele atrage energie materială pozitivă!

Nu e o glumă! Persoanele superstițioase vor fi încântate de acest sfat! Se pare că unele credințe consideră că anumite materiale atrag energie pozitivă la anumite nivele. Astfel, un portofel din material natural, ar putea influența în mod pozitiv situația financiară, deci poate face portofelul „să crească” la propriu!

Chiar dacă prețurile portofelelor din piele naturală sunt puțin mai mari, investiția se vede pentru că nu mai ești nevoit să-ți schimbi portofelul o dată la câteva luni. Vrei un portofel nou? Atunci alege unul din piele!