De ce iubesc femeile genti dama si cum le asorteaza

Un lucru extrem de cunoscut despre femei este că acestea iubesc gențile și pantofii extrem de mult. Se pare că aceste accesorii nu sunt niciodată suficiente pentru o femeie, așa că dacă ai de făcut un cadou poți apela la gama de genti dama sau rucsacuri dama și cu siguranță nu vei da greș. De ce iubesc femeile gențile și cum le găsesc utilitatea, află citind acest articol.

De ce iubesc femeiele gențile?

Pentru bărbați, numărul mare de genți și pantofi in casa unei femei rămâne încă un mister. Aceștia mereu se întreabă de ce femeile poartă genți atât de mari sau cum reușesc să includă o multitudine de lucruri într-o poșetă mică.

Femeile iubesc gențile pentru că au mare nevoie de ele. Gențile nu sunt la fel, deși par. Există o gamă variată împărțită în două mari categorii: genți dama de iarnă și genți dama de vară. De asemenea, există mai multe tipuri de genți, precum: genți de mână, genți de cumpărături, genți de umăr sau plic. Materialul este un alt element de care femeile țin cont. Acestea preferă genti dama piele sau genti dama relizate manual. Se spune că o femeie nu va avea niciodată suficient de multe genți.

Femeile își asortează gențile cu îmbrăcămintea

Asortarea genții cu ținuta se face după două criterii. Primul criteriu ține de  asortarea culorilor complementare care înseamnă alăturarea a două sau trei culori aflate în contrast. Astfel, se creează un look trendy, specific femeilor tinere. Tot acestea optează pentru rucsacuri dama în forme și culori cât mai variate. Al doilea criteriu ține de asortarea culorilor în aceeași nuanță sau în nuanțe apropiate cu vestimentatia. Asa se creeaza practic o tinuta de birou perfecta.

Așadar, dacă îți place să asortezi hainele și accesoriile după culori, atenția ta trebuie focusată asupra culorii genții alese. Spre exemplu, dacă ai ales să porți o ținută monocromă sau una în alb și negru, încălțămintea și geanta trebuie să fie una albă și una neagră sau ambele albe sau negre. De asemenea, arată foarte bine și o pată de culoare.

Dacă nu îți dorești neapărat să asortezi accesoriile, alege o culoare neutră pentru geantă. Poți purta o rochie albastră cu o geantă nude. Este foarte important ca la o ținută de seară, elegenată, să se aleagă mereu o geantă de dimensiuni mici, în culori neutre.

Gențile sunt foarte accesibile

Gama de genți și rucsacuri dama este foarte accesibilă. Gențile semnate de marile case de modă costă o avere, dar pe piața din România există magazine online care vând modele foarte frumoase la prețuri mici, precum Adona.ro. Important este să iti alegi geanta in functie de gusturile tale si de garderoba pe care o ai.

Întră și vizitează Adona.ro și găsește-ți modelul preferat de geantă sau rucsac în culoarea potrivită ție.