De ce este important SEO pentru afacerea ta

Multe branduri și întreprinderi știu (sau cred că știu) că au nevoie de SEO pentru proprietățile lor digitale și beneficiile pe care le vor obține de la faptul că activitatea SEO este pusă în aplicare în numele lor.

SEO va îmbunătăți cu siguranță căutarea și vizibilitatea unui site web, dar ce alte valori reale oferă? De ce SEO este atât de important?

1. Căutarea organică este cea mai adesea sursa primară a traficului site-urilor web

Cercetarea organică reprezintă o parte importantă a performanței site-ului web al celor mai multe companii, precum și o componentă critică a canalului cumpărătorului și, în final, obținerea utilizatorilor pentru a finaliza o conversie sau implicare.

După cum știu cei de pe piață, Google deține o parte semnificativ mai mare din piața de căutare decât concurenții precum Yahoo, Bing, Baidu, Yandex, DuckDuckGo și mulți, mulți alții.

Asta nu înseamnă că toate motoarele de căutare nu contribuie la vizibilitatea unei mărci – ei o fac – este doar că Google deține aproximativ 75% din piața globală de căutare. Este lider clar și, prin urmare, orientările sale sunt importante de urmat.

Știm că o majoritate clară a lumii care are acces la internet vizitează Google cel puțin o dată pe zi pentru a obține informații.

Fiind foarte vizibilă ca o resursă de încredere de către Google și alte motoare de căutare va funcționa întotdeauna în favoarea unei mărci. SEO de calitate și un site de înaltă calitate au branduri acolo.

2. SEO construiește încredere și credibilitate

Scopul oricărei experiențe SEO este de a stabili o bază solidă pentru un site web frumos, cu o experiență curată și eficientă a utilizatorilor, ușor de descoperit în căutare, datorită încrederea și credibilității brandului și a proprietăților sale digitale.

Multe elemente intră în stabilirea autorității în ceea ce privește motoarele de căutare precum Google. În plus față de factorii menționați mai sus, autoritatea este acumulată în timp ca rezultat al unor elemente precum:

Profiluri de backlink de calitate.
Comportamentul pozitiv al utilizatorului.
Semnale de învățare a mașinilor.
Elemente și conținut optimizate pe pagină.

Dar stabilirea acestei autorități va face mai mult pentru un brand decât majoritatea, dacă nu toate, alte optimizări digitale. Problema este că este imposibil să construim încredere și credibilitate peste noapte – la fel ca viața reală. Autoritatea este câștigată și construită în timp

Stabilirea unui brand ca autoritate necesită răbdare, efort și angajament, dar se bazează pe oferirea unui produs sau serviciu valoroase, care să permită clienților să aibă încredere în brand.

Daca vrei sa ai un site bine clasat in Google care sa iti aduca noi clienti apeleaza la servicii de SEO profesionale de la Star Marketing.ro