lovebuz.ro

Dăruiește cadouri deosebite oamenilor din viața ta

Jucăriile sexuale au devenit o idee de cadou inedit pentru cupluri, dar și pentru oamenii singuri. Un vibrator este cadoul ideal pentru o femeie singură sau pentru un cuplu care vrea să experimenteze lucruri noi. Dacă ai un prieten sau poate fi chiar iubitul tău și știi că are probleme cu marire penis, noi avem soluția. Dăruiește cadoul perfect oamenilor din jurul tău.

Cum să folosești un vibrator?

Vibratorul este cea mai populară și cu siguranță cea mai folosită jucărie sexuală. Deși încă își are un loc pe lista subiectelor de discuții tabu, nu poți fi învinovățită că te-ai gândit al el sau că ți-ai achiziționat unul. Fie că nu te bucuri de plăcerea pe care ți-o dorești alături de partenerul tău, fie că ești doar curioasă ori de prea mult timp singură și vrei să înveți cum se folosește un vibrator, iată mai jos toate informațiile de care ai nevoie.

Nu lăsa prejudecățile să îți afecteze viața intimă. Chiar dacă nu ai un partener sau el pe care îl ai nu te satisface, nu renunța la sex. Pentru a avea parte de satisfacție maximă, intră într-o stare de intimitate. Nu te sfii să-ți atingi zonele erogene și să te exciți. În momentul în care te simți pregătită, poți introduce și vibratorul în jocul tău. Testează toate vitezele în jurul zonelor tale erogene.

Atunci când vine vorba despre introducerea unui vibrator în relația ta de cuplu, Nu mulți bărbați sunt de acord cu introducerea vibratorului în viața erotică, însă dacă partenerul tău nu este deranjat de acest lucru, vă puteți condimenta actele sexuale cu o astfel de jucărie. Nu trebuie decât să învățați cum se folosește un vibrator în cuplu. Introdu vibratorul în joc încă de la preludiu. Vibrațiile lui vă pot stimula zonele erogene și astfel vă veți excita. Fă ca lucrurile să decurgă natural, lăsați prejudecățile și fiți cât mai naturali. De asemenea, îți poți începe noaptea îmbrăcată într-o lenjerie sexy.

Marire penis natural- Jes Extender

Jes Extender este aparatul cu ajutorul căruia îți poți mări penisul în mod natural, fără a fi nevoie de intervenție chirurgicală. Acesta folosește întinderea blândă a acestui mușchi pentru ca penisul să devină în mod natural mai mare, atât în lungime cât și în lățime. Pentru a încerca și tu celebrul produs, intră pe LoveBuz.ro

Dispozitivul Jes Extender este ușor și confortabil, reușind în același timp să îți ofere destulă tracțiune pentru a determina creșterea penisului în lungime.

Extensorul poate fi folosit de către orice bărbat cu vârsta de peste 18 ani. Poți să folosești acest dispozitiv indiferent de grosimea și lungimea pe care le ai.

Avantajele aduse de Jes Extender sunt numeroase. Pentru început, extensorul de mărire este flexibil și poate fi purtat pe sub pantaloni. Totodată, utilizarea continuă îți poate oferi rezultate permanente. Rezultatele vizibile apar în termen de 7 -10 zile de folosire continuă, dacă este purtat timp de o oră în fiecare zi. Acest dispozitiv nu are efecte nedorite, siguranță fiind o caracteristică importantă.

Dacă eviți să intri într-un sex shop din diferite motive, poți comanda online. Sex shopul online LoveBuz.ro păstrează confidențialitatea și îți trimite cele mai bune produse.