Cușcă sau țarc? Ce este mai potrivit pentru prietenul tău canin?

    Dacă ești norocosul posesor a unui animal de companie, în special un câine, cu siguranță te-ai gândit cel puțin o dată la această întrebare: cușcă sau țarc? Ce este mai potrivit?

     Câinii sunt animale de companie cărora le place să se miște în voie, să nu fie constrânși într-un spațiu mic, cărora le place să aibă propriu teritoriu pe care să îl domine.

     În acest sens, un țarc, contrar a ceea ce se presupune, e cel mai potrivit. Un țarc pentru câini de dimensiunea potrivită și amplasat într-un loc ferit de vânt ori de soare este, de fapt, ceea ce are nevoie micul tău patruped.

      De unde putem achiziționa un țarc de calitate? Firma Blach Trans are o gamă largă de produse, la fabricația cărora se ține cont de rasa, mărimea și caracterul câinelui. Acestea sunt fabricate astfel încât să asigure o adăpostire cât mai bună și o utilizare simplă. Fiecare țarc are acoperiș fabricat din tablă și podea impregnată din plăci care imită parchetul. Densitatea țevilor este aleasă în funcție de mărimea câinelui, pentru ca distanța dintre acestea să nu fie prea mare pentru a nu provoca rănirea animalului.

        Pentru a avea un animal de companie fericit, un țarc pentru câini din bare de oțel care să îi servească drept propriu apartament este cea mai potrivită alegere pentru prietenul tău. Cea mai bună viață o au câinii care iubesc să cucerească mediul lor, așa că oferă micului patruped mediul în care el să se simtă confortabil.