Cursuri Manichiura Timisoara

Daca si tu iti doresti sa iti schimbi cariera sau sa faci primii pasi in domeniul manichiurii si pedichiurii, echipa Janet Nails a dat drumul la inscrierile pentru cursurile de stilist-protezist din Timisoara.

Astfel tu vei avea sansa sa lucrezi indeaproape cu traineri cu experienta si care sa te indrume pas cu pas in procesul de invatare pentru ca tu la finalul cursului sa poti realiza independent diverse manichiuri pentru prietenele tale si pentru cliente.

Cursul a fost imbunatit drastic fata de cursurile precedente si se concentreaza foarte mult pe partea practica si pe mentorat din partea traineriilor pentru ca sa poti pune in aplicare in mod corect toate cunostiintele invatate in partea teoretica.

Durata cursului de manichiura este de ~ 3 saptamani adica 12 zile lucratoare cu durata totala ca numar de ore de 100. In acest timp vei aprofunda tehnici de manichiura pe care le vei pune in aplicare sub indrumarea unui trainer cu experienta pentru ca la finalul cursului sa primesti o acreditare de la Ministerul Muncii.

Pe langa acea acreditare de la Minister vei avea si alte avantaje precum:

  • lucrul cu produse de calitate din gama Janet Nails
  • vei avea bonus un kit de produse neconsumate la curs care va ramane in posesia ta dupa finalul cursului
  • vei avea pe durata cursului reducere de 20% la orice produs cumparat din magazinul Janet Nails
  • vei avea parte de multe ore de practica in care sa pui in aplicare tehnicile invatate la curs si vei fi supravegheat si indrumat de trainer cu experienta

Cursul se tine in Timisoara la sediul Janet Nails de pe strada Prahova nr 4, langa Lidl – unde vei avea acces la aparatura profesionala de manichiura, suport de curs actualizat, mobilier adecvat.

Te asteptam cu drag la curs pentru a face primii pasi in domeniul beauty si manichiurii.