Cursuri Manichiura in Timisoara

Daca esti interesata sa iti schimbi cariera sau sa faci primii pasi in domeniul manichiurii – echipa Janet Nails iti vine in ajutor cu un curs de manichiura in Timisoara pentru incepatoare.

Acest curs este adresat persoanelor care isi doresc o calificare in domeniu si care nu au experienta in acest domeniu.

Pentru ca avem o experienta de aproape 15 ani in domeniul manichiurii si am fost printre primele institutii organizatoare de cursuri de acest tip in Romania, am acumulat destula experienta in domeniu pentru a ne da seama care sunt cele mai importante elemente in realizarea unei manichiuri de nota 10.

Astfel am analizat curicula cursului si ne-am focusat pe elementele cu adevarat importante precum partea practica. Iar astfel am dezvoltat un format de curs care are 100 de ore in 12 zile lucratoare.

In acest fel tu vei avea sansa sa faci mai multa practica si sa poti pune in aplicare elementele teoretice precedent predate.

Pe langa aceasta sunt mai multe beneficii de care sa te poti bucura la acest curs precum:

  • calitate produselor cu care vei lucra – vei putea sa descoperi produsele de manichiura Janet Nails.
  • vei avea parte de reducere de 20% la toate produsele pe durata cursului
  • vei fi asistata de trainer cu experienta in domeniu care sa iti dea sfaturi, sa te indrume si sa fie langa tine pe durata cursului
  • vei avea la final o diploma de certificare de la Ministerul Muncii care sa ateste ca ai luat parte la un curs profesional de pregatire.

Iata cateva motive pentru care merita sa alegi meseria de manichiurista:

  • vei intalnii o gramada de persoane diferite care sa iti permita sa nu te plictisesti si sa incerci diverse tipuri de manichiuri
  • vei putea sa iti lasi creativitatea sa zburde chiar si cand lucrezi
  • nu te vei plictisii niciodata pentru ca mereu vor fi provocari si noi clienti

Te invitam cu drag la cursul de stilist protezist in Timisoara unde vei invata cum sa realizezi manichiuri de nota 10.