Curs Python / Java Timisoara

In data de 01 Februarie incepem un nou curs de Python pentru incepatori in Timisoara in care poti invata pas cu pas cum sa dezvolti aplicatii si programe in acest limbaj de programare.

Cursul de Python este tinut in Timisoara pe strada Budai Deleanu nr 28 in sediul IT LABS – de catre o echipa de traineri specializati si cu experienta in domeniu.

Acest curs are format unic in Romania si este structurat in asa fel incat tu sa pui in aplicare ce inveti la curs dezvoltand diverse tipuri de coduri si aplicatii.

Stim ca unor persoane le este frica sau teama sa invete un limbaj de programare crezand ca nu se vor descurca, de aceea echipa IT LABS a dezvoltat acest curs intr-un format aparte pentru ca orice persoana fara experienta in programare sa poata scrie linii de cod lizibile si usor de inteles dezvoltand in ultima instanta diverse aplicatii si programe.

Vom avea grija ca tu sa intelegi toate conceptele acestui limbaj de programare fara sa te incurci dar si sa pui in aplicare tot ce inveti in realizarea de mini programe si aplicatii.

Este important sa stii ca durata cursului de Python este de 120h din care:

40 ore de curs

40 ore studiu practic în echipe de câte 3-4 persoane

40 ore studiu online si in echipa

Acest curs de Python in Timisoara este un curs pentru persoanele care nu au studiat pana acum programarea, dar vor sa faca primii pasi in acest sens si sa faca o schimbare in cariera.

Vei putea studia si aplica structuri de control precum if, else, if-else, for, while, etc.

Toate aceste elemente invatate vor fi puse in aplicare prin realizarea unui studiu de caz si mini aplicatii.

Vei mai invata metode si functii in care sa definesti aceste elemente, sa dezvolti probleme complexe.

La acest curs vom mai invata clasele si obiectele, prin care sa realize aplicatii cu obiecte interconectate.

Containerele, modulele si pachetele vor fi invatate de asemenea la curs si vei pune in aplicare toata partea teoretica invatata.