Curs manichiura Timisoara-Janet Nails

O pasiune mare pentru doamne si domnisoare este manichiura si makeup-ul, iar asta este de inteles tinand cont ca din ce in ce mai multa lume este atenta la aceste lucruri. Tocmai de aceea daca iti doresti sa faci o schimbare in cariera sau sa incepi o noua cariera in domeniul beauty, echipa JANET NAILS iti vine in ajutor cu un https://www.janetnails.ro/wp/cursuri/curs-stilist-protezist/curs de stilist-protezist in Timisoara in care tu sa inveti pas cu pas cum sa dezvolti manichiuri frumoase si reusite atat pentru tine dar si pentru clientele/prietenele tale.

Echipa noastra Janet Nails are o experienta de 14 ani in domeniul beauty, iar noi ne mandrim ca am fost pionierii acestei meserii in Romania, astfel de-alungul carierei noastre, am vazut ca se pot aduce imbunatatiri majore acestui curs de manichiura si am decis sa ii crestem calitatea si sa oferim mai multa valoare cursantilor.

In acest fel am dezvoltat mai mult partea practica adaugand mai multe ore de curs practic pentru ca tot cursantii sa aplice ceea ce au invatat pana atunci la partea teoretica.

Pe langa aceasta, durata cursului a fost redusa si optimizata avand la final o durata de curs de 100 de ore in 12 zile lucratoare.

Iata cateva din avantajele tale daca vei lua parte la acest curs:

  • vei avea sansa sa lucrezi cu produse profesionale de manichiura sub marca Janet Nails
  • Vei avea un bonus kitul de consumabile care ramane neutilizat la curs
  • vei avea reducere de 20% la orice produs din magazin achizitionat in perioada cursului
  • vei avea parte de mentorat si indrumare din partea traineriilor
  • vei avea certificare de la Ministerul Muncii