rochii pentru femei

Cum să ne alegem hainele potrivite pentru birou

Productivitatea muncii noastre este deseori influențată de factori externi, cum sunt zgomotul, lumina, mirosul și multe altele. Oricât de multă satisfacție ne-ar aduce locul de muncă, nimic nu ne face să ne simțim mai bine (încă de dimineață) decât o verificare în oglindă a modului în care arătăm, fiind îmbrăcați impecabil pentru o nouă zi. Ei bine, anul acesta există câteva reguli pe care trebuie să le urmăm, mai ales noi, femeile, pentru a nu da greș.

  1. Asigură-te că piesele vestimentare sunt în tendințe

Trendul vestimentar de bază se schimbă de la an la an, respectiv de la anotimp la anotimp. Știm foarte bine că ceea ce a fost la modă anul trecut nu va mai fi și anul acesta. Din acest motiv, este indicat să te asiguri că ești în tendințe – iar primăvara-vara anului 2020 este caracterizată prin umeri bufanți, buline și rochii pentru femei cu volănașe. Pe fiecare dintre aceste piese vestimentare le poți integra în ținuta pentru birou, fără a ieși din codul vestimentar impus de firmă.

  • Verifică întotdeauna calitatea materialelor

Anotimpurile călduroase sunt cele mai dificile pentru piele, în special datorită materialelor din care sunt făcute hainele pe care le purtăm. Poliesterul sau acrylul ar putea să facă mai mult rău pielii, în loc să aibă grijă să respire și să fie sănătoasă. În locul acestora, este recomandat să optezi pentru bumbac și in, întrucât sunt materiale mult mai prietenoase cu pielea. În plus, s-a demonstrat științific că oferă o bună respirație din interior spre exterior.

  • Alege piese vestimentare pe care le poți accesoriza

Cea mai bună și simplă modalitate de a te pregăti rapid pentru birou constă în alegerea pieselor vestimentare. Cu cât sunt mai simple, cu atât le vei putea accesoriza mai ușor, folosind cele mai frumoase bijuterii din colecție sau o geantă pe măsură. Dacă ai nevoie de inspirație pentru a-ți îmbogăți garderoba, website-ul Felamo.com îți stă la dispoziție!

Îmbunătățește modul în care arăți și te simți într-un mod extrem de simplu – doar schimbându-ți câteva dintre piesele vestimentare cu unele în tendințe. Timpul petrecut la birou poate fi mult mai atractiv!