Cum sa ne alegem gelul de unghii

Se zice ca manichiura unei femei este cartea ei de vizita, iar pentru aceasta are nevoie sa depuna timp si efort pentru a se asigura ca unghiile ei sunt frumoase si elegante si pentru a oferi un aspect de nota 10. Tocmai de aceea este important sa alegi produsele de manichiura potrivite cu scopul ca ele sa ofere sansa sa te bucuri de confort si eleganta multa vreme de acum inainte.

Multe dintre doamne si domnisoare prefera sa isi faca unghiile acasa in detrimentrul mersului la salonul de manichiura. Iar astfel ele au nevoie de un gel de unghii potrivit, de o lampa de calitate si de o pila de unghii pentru a oferi o forma cat mai frumoasa manichiurii sale.

Astfel tehnica unghiilor cu gel ajuta orice manichiura sa arate foarte bine si sa straluceasca pentru multa vreme daca este aplicata in mod corespunzator si cu produse de calitate.

Unghiile cu gel au cateva avantaje clare fata de unghiile naturale printre care gasim:

  • rezistenta mare de pana la 3 saptamani – in acest fel tu o sa ai o manichiura frumoasa si stilata multa vreme fara sa iti bati capul prea mult cu ingrijirea ei.
  • daca se intampla cazul sa ai unghii casante sau care nu cresc atunci poti sa optezi pentru manichiura cu gel pentru ca in acest fel unghiile tale vor fi mai protejate

Ca sa ai o manichiura rezistenta, sanatoasa si de invidiat, ai nevoie sa utilizezi geluri uv care sa se potriveasca bine cu orice tip de unghie iar astfel acest pas de alegere a gelului de constructie va juca un rol important cand vine vorba de manichiura ta. Daca nu alegi gelul de constructie potrivit acesta va curge pe margini si nu isi mai mentine forma dupa ce este unscat in lampa uv de unghii Janet Nails. Pentru a evita astfel de situatii incofortabile este bine sa alegi gelul de unghii potrivit.

Acest tip de produs se alege in prima faza dupa lungimea unghiilor tale si astfel un gel dens care nu curge este foarte bun pentru unghii lungi pentru ca poate sa fie modelat cu rabdare si acest proces se face in prima faza cu ajutorul unei pensule si a unei pensete pentru curba C care sa iti ofere sansa sa ai o forma arcuita in mod frumos pentru unghiile tale.

Sunt doua categorii mari cand vine vorba de gelurile de unghii – printre acestea vom gasi geluri de constructie care au rolul de a construi unghia falsa. Mai gasim si geluri de intretinere care cu ajutorul lor tu vei putea sa iti intretii usor unghiile fara batai de cap.

Te invitam sa alegi un gel uv de unghii de calitate de pe site-ul Janet Nails.