sac box knockout

Cum sa alegi sacul de box potrivit

Pentru un sportiv amator sau de performanta este important ca in timpul antrenamantelor sale sa se poata antrena la capacitate maxima lovind corect la un sac de box Knockout. Aceste echipamente de antrenament sunt ideale pentru ca orice luptatot indiferent de nivelul sau sa se poata antrena corect si sa isi exerseze tehnicile invatate in sala.

Dar ca orice tip de echipament sportiv acest trebuie sa fie cumparat dupa anumite criterii stricte precum calitate, material, scopul utilizarii. Acesti saci durabili te ajuta sa iti exersezi mai bine loviturile de pumn, picior, genunchi pentru ca tu sa poti sa te antrenezi in cele mai bune conditii.

Trebuie sa intelegi criteriile importante cand vine vremea sa alegi sacul de box potrivit pentru acasa sau pentru sala ta de lupte. Dupa cum vei vedea mai jos, in acest articol, sunt diverse modele de saci de box din care sa alegi, iar alegerea se bazeaza in functie de sportul practicat cat si de modul de antrenament.

Un sac mare si greu de box este ideal pentru imbunatatirea tehnicii de lovire cu pumnul si piciorul – dar nu sunt bune pentru antrenamantele de viteza si precizie. Pe www.knock-out.ro gasesti o gama completa de saci de box de calitate ridicata pentru ca tu sa iti echipezi corect sala sau locul de antrenament.

Sacii mari si de anduranta sunt realizati din materiale rezistente si se agata de tavan pentru a putea absobii mai multa putere. In general, sacii grei si mari sunt realizati pentru antrenamentele in care vrei sa iti testezi loviturile. Ele sunt de obicei cilindrice si cantaresc pana la 70 kg. Sunt ideale pentru antrenamentele de tip box, kickbox, muay-thai.

Mai gasim si alte tipuri de saci de antrenament precum cele de mai jos:

  • muay-thai – este un sac mai subtire ca si circumferinta si este realizat pentru lovituri de picior si genunchi. Ele sunt realizate pentru antrenamentele de muay thai.
  • saci rotunzi – acest model de produs este mai des intalnit si sub numele de lacrima datorita formei iesite din comun. Este ideal pentru antrenamentele cu lovituri la corp.
  • double end bag – sunt saci mai micuti cu forma de sfera si sunt legati in partea de sus si jos cu sfoara elastica pentru antrenarea reflexelor, vitezei si preciziei.
  • speed bag – dupa cum ii sugereaza si numele acest tip de sac de antrenament este realizat pentru a antrena in special viteza de executie si reflexele. Ele sunt suspendate de o sfera de lemn care se monteaza pe perete.
  • saci uppercut – sunt realizati pentru a antrena loviturile de uppercut si lovitura de croseu.
  • saci de perete – realizati pentru a antrena loviturile directe, uppercuturile dar si croseul. Se monteaza pe perete.

Este important sa alegem corect dimensiunea si greutatea sacului de box pentru ca aceste doua elemente vor influenta direct calitatea antrenamentelor noastre. Poti alege saci intre 30-50 sau mai grei in functie de practicantii din sala, de greutatea si inaltimea lor.

Materialul din care este realizat sacul este si el foarte important ca si criteriu de alegere a acestui produs. Materialul determina in mare parte cum te vei antrena si socul resimtit in urma loviturilor de pumn sau picior. Este important sa stii ca sunt saci din piele naturala precum cei de pe www.knock-out.ro dar si din piele artificiala – ideali pentru antrenamentele mai usoare.

Descopera gama de saci de box de la Knock-out.ro si alege produsul potrivit pentru tine:

  1. SAC DE BOX AQUA

Alege sa te antrenezi cat mai bine cu noii saci de box Aqua de la Knockout Store. Acesti saci de box sunt putini mai diferiti fata de cei vazuti in salile de box pentru ca sunt umpluti cu apa si ofera un plus de rezistenta si o experienta unica precum a unei lupte din viata reala.

SAC BOX TIP CLEPSIDRA

Este un sac de box profesional dezvoltat cu atentie de echipa Knockout Store si este realizat din piele de calitate din vaca de cea mai inalta clasa si are intarituri in interior in 2 straturi. Acest sac ofera o experienta foarte buna de antrenament.

SAC KICKBOX PIELE NATURALA KNOCKOUT

Campionii din Romania se antreneaza cu sacii profesionali de la Knockout pentru ca sunt foarte rezistenti si sunt realizati din piele de vaca de clasa ridicata si sunt inspectati cu atentie de catre echipa noastra.

CONCLUZIE

Cu atatea modele de saci de box este important sa intelegi cum sa il alegi pe cel corect, dar acum ca ai citit acest articol, cu siguranta vei face alegerea cea mai buna. Intra pe site-ul Knockout Store si alege sacul de box potrivit pentru tine.