Cum sa alegi o firma de inchieri auto

Cand deja ti-ai planuit vacanta si esti pregatit sa pleci in vacanta cu familia ta si cei dragi tie, trebuie sa faci o alegere destul de grea – aceea a alegerii firmei de rent a car potrivite pentru vacanta ta.

Daca si tu vrei sa ai parte de o vacanta reusita de care sa te poti bucura atunci echipa RentXpert-Oradea ti-a pregatit un mic ghid de alegere a firmei de inchirieri auto pentru a face cea mai buna alegere.

Sfatul #1 – vezi ce fel de masina vei avea nevoie

Este important sa vezi cate persoane sunt in masina in momentul vacantei – daca sunteti doar 2 persoane poti alege o masina mica – economica pentru a te deplasa usor si rapid in oras. Este important daca suntenti mai mult de 3 persoane in masina atunci alege un autovehicul de clasa medie in care sa iti poti pune toate bagajele.

Sfatul #2 – vezi preturile online

Este important sa compari preturile dupa ce te-ai hotarat ce masina vei alege pentru vacanta ta. Fa un mic research online si vezi diversele oferte de la firmele de rent a car. Unele firme de inchirieri auto iti vor atrage atentia cu oferte mici dar care nu includ dotarile de baza si asigurarea. Deci studiaza cu atentia ofertele de pe site-urile providerilor de servicii.

Sfatul #3 – vezi dotarile masinii

Asigura-te ca firma de rent a car iti ofera in pretul de inchiriere asigurare RCA, CASCO si asistenta rutiera. Aceste servicii sunt esentiale pentru o calatorie reusita. Echipa Expert Auto Rental Timisoara iti ofera aceste dotari de baza in orice contract de inchirieri auto.

Sfatul #4 – vezi daca masina are dotari extra

La punctul de mai sus am exprimat faptul ca firma de rent a car trebuie sa iti ofere asigurarea auto, RCA samd. Dar trebuie sa te asiguri ca masina va avea dotarile corespunzatoare de sezon – pt iarna – cauciucuri / lanturi – pentru vara – clima/aer conditionat.

Vezi pe www.rentacardeva.ro gama completa de masini de inchiriat in Deva/Hunedoara.