Cum sa alegi fronturile de mobila

Pentru ca din ce in ce mai multa lume prefera sa isi amenajeze bucataria cu placi MDF acest trend a luat avant in Romania pentru ca:

MDF-ul este realizat din placi din resturi de lemn tocat foarte marunt avand grosimea de 18-22mm.

Pentru ca este realizat din diverse texturi si realizat prin extrudare, acest MDF se poate prelucra prin diverse frezari pentru a se obtine fronturi decorative foarte elegante si frumoase.

Hai sa vedem care sunt avantajele acestui material MDF:

  • in primul rand ofera o mai mare rezistenta la umezeala – dupa slefuire si debitare – acest MDF se izoleaza si ii se aplica un mic strat transparent pentru a izola porii ramasi dupa debitare. Dupa fie strat slefuit, MDF-ul se va prelucrat cu diverse granulatii.
  • in al doilea rand acest material permite frezare pe suprafata placii – in acest fel se realizeaza diverse forme
  • canturle MDF se pot prelucra cu diverse raze pentru un design modern

Aceste beneficii sunt strans legate de proprietatiile materialului MDF.

Pe langa asta, pe site-ul Protege Parol gasiti o gama variata de fronturi de mobila care sa va satisfaca orice nevoie.

Trebuie sa retinem faptul ca fronturile de mobila Protege Parol din MDF vopsit sunt caracterizate prin rezistenta mare la microorganisme care de obicei se depun pe materiale mai ales cand este umiditate si caldura mare.

Acest strat extra aplicat peste suprafata fronturilor are rol protector impotriva microbilor.

Astfel, toate fronturile din MDF vopsite de la Protege PArol nu sunt doar durabile si ecologice, dar sunt si igienice pentru ca in bucatarie si casa, copiii sa fie protejati.

Trebuie sa tinem minte ca fronturile din MDF se gasesc in mare parte in finisaj lucios – peste aceste dimensiuni de placi putem incadra bine dimensiunile usilor si apoi le putem cantuii.

Fronturile infoliate din MDF se realizeaza la orice dimensiune dorita, doar in limita de inaltime de 2500 mm si 1200 mm. Acestea pot suporta variate modele pe suprafata frontului si pe culori prestabile dinainte fie mate fie lucioase.

Vezi gama de fronturi de mobila vopsite de la Protege Parol pe site-ul nostru.