Cum sa alegi blatul de bucatarie potrivit

In ziua de azi, datorita stilului de viata agitat, bucatariile au luat din multe atributile camerei de zi. Astfel s-a demonstrat ca bucataria a devenit centrul si inima casei pentru a aici ne petrecem foarte mult timp si vrem sa beneficiem de eleganta si confort regulat.

Astfel cum putem alege cel mai bun blat de mobilier pentru bucatarie cu scopul de a ne bucura de un plus de stil si eleganta la noi acasa?

Acest proces poate fi unul complex pentru ca sunt multe elemente de care trebuie sa tinem cont. Inainte de a alege blatul de bucatarie trebuie sa fim atenti la cateva criterii importante dupa care sa ne ghidam decizia.

Aceste blaturi po fi melaminate, termorezistente, din compozit sau piatra.

Iata cateva tipuri de blaturi pe care le poti gasi pe site-ul Protege Parol:

1. Blaturi mate – sunt ideale daca avem un buget generos. Ele sunt mai scumpe pentru ca ofera un plus de calitate, iar blaturile din granit sunt evidentiate printr-o duritate ridicata, fiind mai usor de intretinut si nu au nevoie de tratament special.

Aceste blaturi din granit sunt mai scumpe, dar au un aspect WOW si sunt foarte durabile in timp – ofera un aspect care iasa din comun.

2. Blaturi din quartz – sunt foarte rezistente din punct de vedere termic, dar si la lovituri, zgarieturi sau chiar si la pete. Ele sunt foarte usor de intretinut pentru ca au suprafata poroasa.

3. Blaturi din marmura – ele sunt mai aspectuoase pentru ca ascund usor petele in urma utilizarii. Preturile sunt mai scumpe pentru aceste blaturi dar avantajul este ca ele nu se demodeaza niciodata.

Descopera pe site-ul Protege Parol gama completa de blaturi de mobilier divers pentru ca tu sa poti sa iti amenajezi bucataria asa cum doresti si sa te poti bucura de confort maxim.