Cum sa alegem pila de unghii potrivita

Un instrument de nelipsit in trusa de unghii a oricarei femei este celebra pila de unghii. Online si in magazine se pot gasi o gramada de modele de pile de unghii diverse cu grad de abrazivitate divers, forma variata, marime si grosime. Dar cand vine momentul sa alegem pila potrivita trebuie sa fim atente oare la pret, la forma sau ce alt criteriu important? In acest articol vom afla cum sa alegem pila de unghii potrivita pentru a ne putea bucura de manichiura reusita si de mai multa eleganta.

Pilele de unghii obisnuite au un pret destul de scazut si au un aspect granulat fiind aspre la atingere, iar durata lor de viata si de folosinta este foarte mica si redusa. Astfel pe site-ul Janet Nails vei gasi o gama variata de pile de unghii moderne care sunt realizate din minerale mai fine si naturale dar si din materiale care sunt in scoarta terestra precum – geam, pietre fine. CEle mai potrivite si recomandate pile de unghii sunt cele din pulbere fina de piata – ele fiind si profesionale dar si avand o durata de viata mult mai lunga. Pulberea din care sunt realizate aceste pile este foarte dura si daca vei avea grija de ele, atunci aceste pile recomandate de Janet Nails te poate tine si o viata intreaga.

Aceste pile de unghii realizate din pulbere de piatra fina se gasesc in modele si forme variata pentru ca tu sa faci alegerea potrivita. Scara de finete a pilei este marcata pe ea – aici ne referim strict la gradul de abrazivitate. Cu cat numarul de abrazivitate inscriptionat pe pila e mai mare cu atat este si gradul de finete mai mare. Sunt pe piata si pile cu grad de abrazivitate diferit pe cele 2 fete pentru a usura munca manichiuristei.

Trebuie sa intelegi ca gradul de finete a pilei de unghii trebuie sa fie ales in functie de tipul de unghie pe care vei lucra.

Vezi pe site-ul Janet Nails gama de lampi cu uv pentru unghii in diverse forme si cu functionalitati diverse, dar si gama de geluri uv pentru unghii in nuante diverse.