Cum sa alegem lampa uv de unghii

In ziua de astazi tot mai multe doamne si domnisoare isi doresc sa aiba o manichiura cat mai frumoasa si eleganta care sa le permita sa se bucure de un look general cat mai placut care sa atraga atentia celor din jur dar si care sa se poata potrivi cu imbracamintea, evenimentul la care participa dar si cu makeup-ul general.

Astfel indiferent ca alegi sa iti faci manichiura la tine acasa sau mergi la salonul de cosmetica este important ca rezultatul final sa fie de nota 10 pentru ca manichiura unei femei este cartea ei de vizita.

Astfel, manichiura cu gel – unghii false este foarte importanta pentru orice femeie pentru ca ea rezista mai multa vreme si are nevoie de putina manichiura.

Pentru ca tu sa poti realiza manichiura cu gel ai nevoie in primul rand de un gel cu uv de calitate, de o lampa uv de unghii Janet Nails, dar si de alte produse profesionale de manichiura.

Lampa cu uv este mai accesibila la pret in ultimii ani pentru ca sunt atat de multi distribuitori in Romania de la care poti alege dar si pentru ca cererea este foarte mare.

Astfel ai nevoie de un astfel de aparat pentru ca tu sa poti realiza in mod corect manichiura ta si sa intaresti uniform gelul aplicat pe unghie.

De aceea este foarte important indiferent ca vrei sa cumperi lampa uv pentru acasa sau pentru salon – sa stii dupa ce criterii sa o alegi pentru a te bucura cu adevarat de confort si rezultate de nota 10.

Fiecare tip de lampa functioneaza in mare dupa acelasi principiu – ele vor utiliza o sursa luminoasa de radiatie care va avea scopul principal de a fixa si usca gelul pe unghii.

Avem in Romania doua tipuri de lampi cu uv din care poti alege pentru a realiza corect manichiura ta.

In primul rand avem lampa cu tub sau cu bulb – care este mai ieftina datorita costurilor de fabricatie si este destinata pentru utilizarea acasa pentru ca are un randament mare si destul de performant, dar are ca dezavantaj faptul ca dupa 100 de ore de utilizare acel bulb se va strica/arde si trebuie inlocuit.

Dar daca iti doresti o lampa uv de performanta ridicata ai nevoie de una bazata pe tehnologia LED care are o putere mai mare si o rezistenta de pana la 20.000 de ore de rulare.

Pe site-ul nostru mai gasesti si o gama variata de pile de unghii de la Janet Nails care sa iti dea sansa sa iti realizezi o forma frumoasa a unghiilor tale.