Cum să ai o bucătărie modernă? Află de aici cele mai utile sfaturi

Bucatariile moderne sunt bucatariile aranjate după ultimele trenduri, utilate cât mai eficient și organizate într-un mod armonios. În schimb, gama de bucatarii de lux înseamnă o gamă de bucatarii calitative. Luxul este dat de calitate.

Cum te pregătești pentru amenajarea unei bucatarii de lux?

Amenajarea unei bucatarii moderne nu este o activitatea ușoară pe care o poți face de pe o zi pe alta, aceasta implicând multă planificare și atenție. În primul rând trebuie să te gândești la stilul de bucătărie care să se potrivească cu tine și cu locuința ta, să ai în vedere toate aspectele legate de funcționalitate, să faci calcule realiste și să găsești mobila potrivită. Toate aceste lucruri necesită timp și implicare din partea ta, dar îți va fi mult mai ușor să duci la bun sfârșit lucrările de decorare a bucătăriei dacă vei avea un obiectiv bine stabilit.

Este foarte important să știi cu precizie care sunt planurile tale de amenajare a bucătăriei. Schimbarea mobilierului sau a aparatelor electrocasnice diferă de cele care caracterizează schimbarea gresiei, a faianței, a sistemului de încălzire sau de electricitate. Cu alte cuvinte trebuie să știi dacă renovezi sau redecorezi pentru că trebuie să te adaptezi necesităților fiecărei activitate. Stabilește din timp care sunt schimbările pe care vrei să le faci în bucătărie pentru a putea estima mai ușor costurile și timpul de execuție al lucrărilor. Totodată ia în calcul și cum preferi să fie mobila: cea accesibilă din magazine sau mobila de bucatarie făcută la comandă. Studiază piața și ține cont de beneficiile fiecărei variante. În același timp fii atent și la brandul ales. Nobilia este reprezentanta calității specifice unei bucătării.  Pentru că nu schimbi bucătăria în fiecare an încearcă să o faci atât din punct de vedere estetic cât și de funcționalitate să fie calitativă. Mobila de bucatarie Nobilia este cea mai potrivită în astfel de cazuri.

Ține cont de regula celor 3

Planul mobilierului de bucătărie trebuie să țină cont de trei elemente importante: frigider, plită sau aragaz și chiuveta. Potrivit specialiștilor, acestea trebuie plasate la o distanță de maximum 3 metri unul față de altul. Dacă este posibil, acestea trebuie plasate pe trei laturi distincte ale bucătăriei, astfel încât să se formeze un triunghi. Aceasta metodă este foarte utilă pentru că centrul bucătăriei va fi liber, iar tu vei putea accesa cu ușurință fiecare dintre aceste elemente.

Pentru a vedea cum arată gama ta de bucatarii de lux alege configuratorul de bucatarii pus la dispoziție de KuechenTreff.ro

Îndeplinește cu succes toate aspectele de țin atât de design cât și de funcționalitate, fă-ți un plan foarte bine stabilit de la început. Pentru idei, inspirație, stil și calitate alege KuechenTreff.ro