writer

Cum poti sa faci rost de bani cu telefonul mobil

Ai un telefon mobil pe care vrei sa il vinzi si nu gasesti client? Vrei sa faci rapid rost de bani doar cu telefonul mobil actual sau cel de rezerva? Solutia este amanetul!

Da, ai citit bine! Chiar daca o casa de amanet este o casa de imprumut care ofera o suma de bani in schimbul unui obiect lasat garantie, ea face si vanzare-cumparare de obiecte de valoare.

Unele case de amanet sunt specifice, de exemplu amanet telefoane, amanet ceasuri de lux, amanet electrocasnice si asa mai departe. Amanet telefoane Bucuresti este o solutie pentru tine atunci cand detii un telefon mobil cu care nu mai ai ce face sau ai unul de rezerva si ai nevoie urgenta de bani. Telefoanele mobile sunt foarte valoroase, mai ales daca sunt vandute la momentul oportun. Ele se devalorizeaza destul de repede pentru ca pe piata apar noi modele, ceea ce inseamna ca oamenii sunt mereu in cautare de tot ce este nou.

De ce sa apelezi la serviciul de amanet?

Cei care apeleaza de obicei la serviciul de amanet o fac pentru ca in primul rand au nevoie urgenta de bani sau pur si simplu vor sa cumpere sau sa vanda anumite obiecte de valoare. Sunt situatii in viata cand trebuie sa luam decizii la limita, sa ne imprumutam, sa vindem ceea ce avem mai de pret si sa facem astfel rost de o suma de bani importanta. Astfel de situatii sunt inevitabile si au un lucru in comun: necesita bani pentru a fi rezolvate. Casele de amanet sunt solutia la care apeleaza cei mai multi dintre romani!

Ce poti face cu telefonul tau cand aveti nevoie urgenta de bani? 

In cazul in care ai un telefon vechi si vrei sa achizitionezi unul nou, casele de amanet iti ofera preturi avantajoase si suport pentru alegerea pretului corect. Astfel, in urma evaluarii, produsele duse la amanet sunt verificate cu grija in asa fel incat tu sa primesti suma pe care o meriti. Pentru intocmirea actelor si a tuturor formalitatilor, trebuie sa ai asupra ta cartea de identitate (obligatoriu) si actele care sa dovedeasca faptul ca esti proprietarul acelui bun (optional).

Casele de amanet ofera banii pe loc?

Da, nici nu se sta pe ganduri. Dupa ce produsul tau este evaluat si indeplineste standardele de calitate sau conditiile dupa care se ghideaza amanetul, primesti banii pe loc. Suma este stabilita in functie de valoarea de piata a bunului si starea in care se afla acesta.