Cum optimizam site-ul in 2019

SEO se schimbă atât de des încât poate fi dificil să se decidă la ce ar trebui să vă concentrați. Deci, haideți să vedem 5 tactici simple SEO pentru 2019, care vor creste traficul web.

Dacă vă îndreptați către cele mai populare pagini utilizând cuvinte cheie pe care doriți să le clasați, cum ar fi „marketing online” sau „marketing digital”, începeți să urcați în clasament. Acest proces durează uneori șase luni până la un an, dar te poziționezi foarte bine.

2) Fragmente recomandate


Veți observa că atunci când cautati ceva pe Google acum, există o cutie care apare cu un răspuns rapid. Acesta este numit un fragment special și se afișează acum înainte de primul rezultat al căutării. Încă nu suntem în întregime siguri cum să ne clasăm în fragmentul recomandat, dar o mulțime de cercetări au făcut acest lucru.

Moz a făcut un post foarte bun pe această tema numită Ranking # 0. Practic, doriți să vă asigurați că utilizați corect etichetele antetului H1, urmate de un fragment scurt care descrie despre ce scrieți. De exemplu, să spunem că titlul antetului dvs. H1 este Ce este Digital Marketing? Imediat după aceea, ar trebui să explicați ce este marketingul digital într-un fragment

Dacă faceți acest lucru, Google (care are mult mai mult la învățarea mașinilor) va detecta faptul că pagina dvs. are o definiție excelentă pentru această expresie comună de întrebări cheie și va începe să vă facă legătura în fragmentul recomandat pentru fraza de cuvinte cheie.

Moz a testat acest lucru cu una dintre propriile pagini pe autoritatea domeniului. Au fost # 1 în SERP-uri, dar o altă agenție a obținut spotul de fragmente # 0 de la ei. Prin urmare, Moz a redenumit antetul și fragmentul lor H1 pentru acea pagină și deodată s-au clasat și pentru fragment. Au luat locul respectiv de la agenția concurentă.

Dacă aveți deja locul # 1, clasarea pentru fragmentul recomandat poate să nu pară o afacere importantă, dar datele arată altfel:

Clasarea # 0 în SERP poate crește ratele de clic pe oriunde de la 33-100%

star marketing timisoara

3) Optimizați etichetele titlurilor

Să presupunem ipotetic că aveti pozitia numărul unu, și ati muncit din greu pentru asta, creând conținut excelent. Acum, să presupunem că un concurent creează o pagină nouă și începe să clasifice pe locul # 2, dar conținutul lor este mai bun. Dacă toată lumea începe să sări peste rezultatul # 1 (pagina dvs.) și începe să facă clic pe rezultatul # 2, ce spune Google despre asta?

Dacă vi se pare că acest lucru se întâmplă cu site-ul dumneavoastra, atunci trebuie să optimizați etichetele de titlu. Toată lumea se uită la etichetele titlurilor, dar de cele mai multe ori se gândesc doar la cuvinte cheie. Sigur, ar trebui să vă cercetați cuvintele dvs. cheie, dar dacă eticheta dvs. de titlu nu este atrăgătoare și oamenii nu vor să facă clic pe ea, nu vă veți situa bine.

Dar dacă primiți mai multe clicuri decât oricine altcineva din jurul dvs. în clasament, Google vă va continua să vă deplaseze până când altcineva vă va depăși rata de clic, deoarece are o etichetă mai bună.

Cum îți faci titlul de titlu cu adevărat atrăgător? Gândind ca un om. Întrebați-vă: „Ce ar vrea cineva să citească și să facă clic pe el?” De exemplu, atunci când caut un cuvânt cheie „SEO”, unul dintre cele mai populare site-uri care apar este Search Land Engine.

4) Pagina Scrape

O altă tactică excelentă de SEO pe care o puteți utiliza, acel tip de piggyback pe ratele de clicuri, este cea de-a doua ordonare a paginii. Accesați Consola de căutare Google și căutați cuvintele cheie pe care le clasificați. Să presupunem că te poziționezi pe pagina a doua a SERP-urilor, de exemplu, și ești pe punctul de a ajunge la prima pagină. Vizați topul 5 pentru a avea o rată de clic mai mare și a conduce mai mult trafic.

Pentru a face acest lucru, mergeți la Google Search Console și creați o foaie de calcul cu clasamente în care vă aflați în pozițiile # 10-20. Cu asta, ai acea listă și poți începe să folosești tactica lui Neil pentru construirea de legături și legături încrucișate. Și așa cum am spus mai înainte, trebuie să lucrați întotdeauna la îmbunătățirea titlurilor. Scriefli mai bine meta descrieri. Vedeți dacă puteți crește și ratele de clicuri mai mari.

Unul dintre prietenii mei care lucrează cu Enterprise SEO spune că Google îi place să te audă. Ideea este că, dacă obțineți rate de clic mai mari în timp ce treceți prin „audiție”, veți putea ajunge pe prima pagină. Nu pot spune concludent că am multe date despre el, dar am testat-o eu și cred că merită testată.

5.Optimizare Imagini site

Și în cele din urmă, o altă tactică pe care o iubesc este optimizarea imaginilor. Google nu poate accesa cu crawlere videoclipuri, dar poate accesa cu crawlere imaginile într-o anumită măsură. Amintiți-Google are o filă doar pentru imagini. Dacă vă aflați în lumea consumatorilor, B2C, folosiți etichete albe sau etichete lungi de descriere și de fapt numiți fișierele de imagine (nu image01.jpg) va spori considerabil șansa ca imaginile dvs. să apară mai sus în rezultate

Integrarea imaginilor Google chiar în căutarea pe bază de text în aceste zile. Deci, dacă puteți optimiza numele fișierelor de imagine și puteți utiliza etichete alt potrivite plus cuvinte cheie potrivite pentru pagina de pe site-ul pe care apare imaginea, veți începe să faceți foarte bine și veți obține tone și tone de vizitatori.

Namingul nu este singura modalitate de optimizare a imaginilor.

Realitatea este că dimensiunea fișierului contează mai mult decât crezi. Fișierele consumă mult spațiu în directorul dvs. Web.

Dimensiunea fișierului se corelează cu o grămadă de factori. Primul fiind formatul de fișier sau extensia. Cele mai frecvente extensii de fișiere de imagini sunt JPEG, PNG, BMP și TIFF, iar lista continuă. Aceste formate de fișiere variază în funcție de calitatea imaginii sau dimensiunea. Rezoluția mai mare înseamnă fișiere mai mari. Rezoluția inferioară înseamnă fișiere mai mici. Dacă vă decideți să tranzacționați calitatea imaginii pentru dimensiunea fișierului, este posibil să pierdeți la alte site-uri deoarece site-ul lor se încarcă mai repede cu imagini de dimensiuni mai mici.

CUM SA IMBUNATATESTI VITEZA DE INCARCARE A SITE-ULUI TAU

Ghid SEO 2019 – Optimizarea On PageGhid SEO 2019 – Cum optimizam linkurile interne