Cum ne amenajam corect casa

Acasa este un loc in care ne putem relaxa alaturi de familia noastra si de cei dragi noua, este locul in care dupa o zi lunga de munca, ne putem relaxa si ne putem incarca din nou bateriile. Cand ajungem acasa dupa o zi de munca este important sa ne lasam grijile deoparte iar acest lucru se poate face doar daca avem un mobilier de calitate care sa ne ofere confort maxim si eleganta de top.

Gama de prize de la Bachmann iti ofera mai mult confort si eleganta la tine acasa pentru vreme indelungata.

Cand vrem sa conectam calculatorul sau orice aparat electric in priza, trebuie sa ne asiguram ca aceasta este bine realizata si sigura pentru a proteja informatiile si familia noastra.

Gama de prize de la Bachmann prin Protege Parol va aduce un plus de flexibilitate pe suprafata de lucru care ne da sansa sa avem acces liber la o sursa de curent.

Gama Coni de prize este ideala daca nu avem spatiu indeajuns de montaj, dar si poate instala si pe langa margine. Astfel o sa avem o mai mare suprafata de lucru, dar si libertate de miscare.

Când este închis, suprafața mobilierului și a CONI produc o suprafață uniformă. Dacă sunt necesare conexiuni de alimentare sau de date, CONI poate fi deschis, mufele dorite sunt conectate și CONI este apoi din nou închis. Insertul de perie integrat previne blocarea cablurilor.  

KAPSA a fost proiectat pentru bucătărie, birou și multe alte zone din mediul de viață și de muncă. Capacul – care poate fi deschis și schimbat – oferă protecție împotriva influențelor externe și este disponibil în mai multe versiuni. Opțiunile de echipamente modulare fac posibilă configurarea flexibilă pe mai multe lungimi. Instalarea de mai sus garantează o montare simplă – disponibilă opțional și pentru montarea ulterioară. O adâncime mică de montare de aprox. 45 mm și un design solid caracterizează KAPSA și confirmă faptul că: mai puțin este mai mult.

ELEVATOR se încadrează perfect în orice setare. Cu un diametru de 79 mm, ELEVATOR este ideal pentru integrarea conexiunilor de putere și date în spații minuscule. Pur și simplu apăsați cu degetul în jos pentru a ridica și coborî ELEVATORUL.

Instalarea este incredibil de simplă. ELEVATOR este plasat într-un decupaj de 79 mm în diametru și fixat pe mobilă folosind un inel de blocare.

Descopera si gama de blaturi de mobila – Protege Parol pentru un plus de eleganta maxima in casa ta.