Cum functioneaza un amanet auto?

Intr-o perioada in care bancile acorda tot mai greu imprumuturi atunci cand ai nevoie de bani intr-un timp foarte scurt si nu esti eligibil pentru un imprumut la banca sau nu ai timpul necesar sa parcurgi tot procesul, casa de amanet auto devine din ce in ce mai mult, o solutie simpla, rapida si eficienta sa iti rezolvi impasul financiar. De aceea, s-au extins in toata tara casele de amanet Brasov, amanet Braila, amanet Ploiesti si lista poate continua.

            Cu amanet auto, solocitarea unui imprumut este simplu si rapid, formalitatile sunt minime si primesti banii pe loc! Masina ramane in siguranta, pazita si supravegheata video  non stop in incinta parcului casei de amanet auto, dupa ce in prealabil a fost fotografiata la interior si exterior si km de bord inregistrati in anexa contractului de amanet auto. Un  astfel de imprumut este o solutie avantajoasa in special pentru cei care au nevoie urgent de bani pentru o perioada relativ scurta de timp. Amanetul auto este disponibil non stop, deci poti apela cu incredere la acest serviciu oricand.

            Indiferent daca esti persoana fizica sau reprezentantul legal al unei societati comerciale, amanetul auto este o solutie din ce in ce mai populara atunci cand ai nevoie de bani. Intotdeauna este bine sa apelezi la o casa de amanet auto, de incredere, specializata in domeniul amanetului auto, cu experienta, care este prezenta pe piata de mai multi ani, cum este amanet auto Cashbook.

Nu trebuie decat sa iti alegi casa de amanet auto pe care o doresti, suni la contactul respectiv, iar apoi stabiliti suma si comisionul:

  • comisionul pentru amanet autovehicule este de 0,3%/zi dar scade pana la 0,15%/zi in functie de suma si perioada pentru care autoturismul este in amanet;
  • primesti pana la 80% din valoarea masinii in functie de an si aspect;
  • la solicitare se poate deplasa un reprezentant al amanetului pentru a verifica autoturismul in vederea incheierii contractului de credit cu garantie auto.

Banii se primesc pe loc in baza contractului de amanet in maxim 30 de minute. Daca si tu detii un vehicul, vezi daca te poti califica pentru un imprumut rapid. Intra pe www.amanetauto.com si afla toate detaliile.