Cum folosesti Oxandrolon Balkan? Ce efecte are?

Daca iti doresti o masa musculara bine definita, obtinuta foarte rapid, utilizarea unui steroid puternic poate sa fie foarte tentanta. Totusi, nu trebuie sa folosesti niste steroizi foarte puternici care sa genereze efecte secundare neplacute. Poti gasi si unii steroizi foarte blanzi, precum Oxandrolon Balkan , care cresc masa musculara, sunt potriviti atat pentru femei cat si pentru barbati si in acelasi timp nu genereaza efecte secundare. Daca cauti steroizi pret, vei descoperi ca este si unul dintre cei mai accesibili steroizi de pe piata.

Cum poate fi utilizat Oxandrolon Balkan?

Vei putea sa gasesti acest steroid si sub denumirea de Anavar. Inainte de a-l folosi, este bine sa stii cateva lucruri despre modul in care trebuie utilizat:

  • Poate fi folosit timp de 6-8 saptamani pana la intreruperea ciclului. Dat fiind faptul ca nu este la fel de toxic precum alti steroizi, ciclul poate fi marit pana la 10 saptamani;
  • Daca vrei doar sa elimini grasime, ciclul poate sa fie destul de scurt;
  • Cantitatea necesara pentru rezultate optime este de 5-10 mg pe zi. Daca se foloseste o cantitate mai mare, ciclurile de utilizare nu ar trebui sa dureze mai mult de 4 saptamani;

Efectele secundare ale lui Anavar

Din fericire, efectele secundare ale acestui steroid sunt aproape inexistente datorita faptului ca este incapabil sa se transforme in hormon estrogen. Daca alti steroizi prezinta efecte precum retentia de apa, balonarea sau ginecomastia, acesta este exceptia de la regula. Este adevarat ca poate sa genereze o piele uleioasa, acnee si cresterea parului la nivelul fetei, insa sunt efecte foarte putin daunatoare.

Care sunt efectele pozitive?

De partea cealalta, efectele pozitive sunt numeroase: prezinta imbunatatiri androgenice semnificative, ajuta la intarirea musculaturii, sustine foarte bine performanta si topeste foarte repede grasimea in exces asigurand un corp perfect. Dupa ce este administrat, suplimentul poate avea o perioada de actiune de lunga durata. Un efect pozitiv excelent are si asupra femeilor, care pot lua acest supliment fara a se teme de eventuale efecte negative.