Cum alegem priza Bachmann potrivita

Cand vrei sa te bucuri cu adevarat de casa ta si sa ai parte de mai mult confort si eleganta in fiecare zi, ai nevoie de mobilierul potrivit si de o gama completa de accesorii de mobila.

De aceea echipa Protege Parol iti vine in ajutor cu gama de prize electrice Bachmann care sa iti asigure un plus de siguranta si sansa de a te conecta la o sursa continua de curent pentru ca tu sa poti sa conectezi echipamentele si device-urile importante.

Recomandam astfel priza coni care este flexibilitatea de a fi montanta in blat sau in mobila din camera. Avand nevoie de doar putin spatiu pentru montaj – este important sa inteleig ca aceasta priza este tot ce ai nevoie pentru a conecta device-uri precum laptop, mixer.

Cand este inchisa si nefolosita, aceasta priza Bachmann poate sa se muleze in mobila ta. Daca vrei sa conectezi telefonul sau laptopul – priza Coni se poate conecta rapid si are un acces mai rapid.

Cu priza Coni vei fi liber sa conectezi orice device pentru ca integreaza rapid functionalitatea si flexibilitatea.

Recomandam cu incredere si gama de prize Casia care sunt de dimensiuni putin mai mari si iti dau sansa sa conectezi mai multe device-uri la ea fara compromisuri.

Acest model de priza Bachmann este ideal pentru ca se poate monta in colt sau pe perete. Suprafata sa este din metal tare si are un design futurist si se potriveste intr-o camera moderna.

Cand vrei sa alegi priza ta pentru a conecta toate device-urile care trebuie incarcate iti recomandam sa vezi cat de des o sa o folosesti si cate device-uri sunt conectate simultan. Dupa care sa vezi ce fel de model sa alegi si unde o vei monta – vei pune priza in blatul mobilierului sau pe perete?

Vezi si daca ai nevoie de date de tip USB care sa fie conectate la priza.