Cum alegem manerele de mobila

Daca iti doresti sa oferi mobilierului tau o eleganta si un stil care sa il scoata in evidenta, echipa Protege Parol iti vine in ajutor cu gama de manere de mobila diverse prin care tu poti sa iti decorezi in stil elegant sau modern mobilierul din casa ta. Gama noastra de manere de mobila este una variata si este realizata din diverse materiale precum lemn, plastic, antichizat, metal, otel, etc.

Dealungul anilor mobilierul se deterioreaza si manerele de mobila din cauza uzurii dese fie se rup sau ruginesc. Astfel este important sa alegi manere de mobila de calitate care nu doar sa aiba aspect placut ci si sa ofere rezistenta maxima care sa tina multa vreme.

Iata astfel mai jos cum sa alegi manerele de mobila potrivite pentru tine si prin care sa iti poti decora mobilierul din casa ta pentru a te bucura de eleganta si confort.

In prima instanta trebuie sa ne gandim ce fel de manere sa alegem pentru a scoate in evidenta liniile mobilierului nostru. Daca avem mobilier mai rustic putem alege manere antichizate sau din lemn, daca in schimb avem mobilier modern putem alege manere din metal sau argintii.

Daca ne dorim sa avem un mobilier personalizat si functional care sa fie pe stilul nostru original, trebuie musai sa tinem cont de materialul din care este realizat pentru ca noi sa ii adaugam diverse accesorii precum manerele potrivite.

Daca ne focusam putin atentia pe acest aspect putem sa oferim valoare si farmec oricarei piese mobilier.

Motivele pentru care ne facem mobila la comanda sunt variate, iar accentul va cadea pe material in mare parte, utilitate si dimensiuni. Accesoriile de mobial sunt si ele foarte importante pentru ca asigura un stil eleganta mobilei si o buna functionare a dulapurilor si sertarelor.

Daca avem un mobilier vechi / rustic cu aspect mai uzat putem sa alegem manere antichizate de la Protege Parol.

De obiecei manerele de mobila sunt din lemn, aluminiu sau metal, chiar si piele. Acestea vin in diverse forme si dimensiuni. Ele pot sa fie patrate, ovale si alte forme.

Descopera gama de manere de mobilier de la Protege Parol.