fetita-1-an

Cum alegem jucariile potrivite pentru bebelus

Atunci cand vine vorba despre cumpararea unei jucarii pentru copilul vostru, cel mai important lucru este ca acea jucarie sa-i placa acestuia. Trebuie sa acordati atentie varstei copilului vostru, astfel incat, in momentul in care alegeti o jucarie, aceasta sa nu prezinte nici un fel de pericol. Ea ar trebui sa fie placuta, dar si amuzanta pentru toate persoanele din casa. Daca aveti un copil mic, atunci trebuie sa acordati o atentie sporita jucariei pe care o alegeti pentrru ca el nu va rezista tentatiei de a-si baga jucaria in gura.

Un alt lucru important este de a cumpara jucaria potrivita varstei, in cazul in care aveti copii de varste diferite. Copilul de doisprezece ani se va descurca foarte bine cu jucariile mici, de aceea niste piese lego pot fi alegerea cea mai buna pentru el, insa pentru un copil de trei ani, aceasta jucarie poate fi un real pericol. Aveti in vedere aceste aspecte atunci cand cumparati jucarii pentru copilul mai mare si invatati-l cum sa le pastreze. Acestea nu ar trebui sa ajunga in mainile fratelui mai mic.

La un momentdat veti vedea ca majoritatea copiilor incep sa considere jucariile ca fiind ceva pentru bebelusi, cu toate acestea, ei isi doresc in continuare sa se joace. In acest caz, puteti avea in vedere niste echipamente de sport, articole legate de arta precum sunt acuarelele sau lutul. Chiar si articolele legate de stiinta pot fi cadoul perfect pentru copii, acestia ajungand sa se amuze datorita acestor cadouri. Consultati-va cu parintii atunci cand doriti sa achizitionati anumite obiecte, astfel incat sa faceti alegerea cea mai buna. Descopera cadou fetita 1 an cu care sa nu dai gresi niciodata.

Trebuie sa va ganditi daca o anumita jucarie este sau nu potrivita pentru cel mic. De asemenea, mai puteti sa va uitati si la rezistenta in timp a acestei jucarii, precum si daca o puteti gasi la niste preturi mai bune. Jucaria pe care o veti alege, ar trebui sa fie cat mai distractiva, dar in acelasi timp si educativa. Jucariile magnetice ii ajuta pe copii sa se disteze, ei invatand in acelasi timp. Nu isi vor pierde interesul daca veti alege o jucarie ideala pentru acesta. Cartile de colorat sunt si ele o optiune pe care oricine ar trebui sa o aiba in vedere, acestea fiind pe placul tuturor copiilor. Este important sa fiti la zi cu ultimele noutati inainte de a cumpara o jucarie pentru ca aceasta sa nu se afle pe vreo lista neagra a jucariilor.