Cum alegem blatul de mobilier

Cand vrei sa iti amenajezi corect casa pentru ca tu sa te poti bucura de eleganta maxima alaturi de familia ta si cei dragi tie, atunci este foarte important sa alegi in mod corect blatul de mobila Protege Parol. Echipa noastra iti vine in ajutor cu gama completa de blaturi de calitate care sa iti ofere sansa sa te bucuri de eleganta in casa ta. Ideea de baza este ca blatul de mobilier sa fie usor de montat, sa fie rezistent la socuri, lovituri si temperaturi inalte. Cele mai des intalnite materiale pentru blatul de mobila sunt granitul si marmura. Ele ofera atat o rezistenta maxima dar si un plus de eleganta si un look modern.

Astfel este normal ca orice blat de mobilier sa fie atat elegant dar si rezistent – astfel recomandam blaturile de tip piartra pentru ca ele vor oferi un confort mare si o durata de viata ridicata de pana la 20 de ani. O sa si uiti ca ele sunt montate in mobilierul tau. Iata cateva caracteristici de care sa ti cont cand alegi blatul de mobilier ideal pentru casa ta.

  • trebuie sa fie rezistent la socuri si lovituri – aici este foarte important sa alegi un material rezistent la zgarieturi. Elementele de piatra naturala precum granitul rezista foarte mult la socuri si lovituri dar si in special la zgarieturi. Sunt cateva diferente mici intre granit si marmura care rezista diferit la lovituri si zgarieturi. Sunt si factori abrazivi, care vor afecta frecarea pe suprata.
  • mai trebuie sa te uiti si la porozitatea materialelor – este un criteriu foarte important de care sa ti cont cand alegi blatul de mobilier si care va depinde foarte mult de densitatea rocii. Anumite variatii de marmura au diverse porozitati. Este important sa vezi si finisajul mobilierului tau. Un finisaj mai lucios este mai putin poros fata de cel mat. Blatul de bucatarie trebuie sa fie neaparat lucios sau mat.

Te invitam sa descoperi gama completa de blaturi de mobilier elegante si rezistente de la Protege Parol care sa iti ofere sansa sa te bucuri de eleganta maxima in casa ta.