Cum alegem balamalele de usa

Un element esential pentru constructia completa a mobilei noastre este balamaua de usa. Aceasta va face legatura dintre mobilier si usa, iar dupa model, acest accesoriu de mobila ajuta usa sa se deschida la unghiuri mari.

In acest articol vom afla ce este o balama de usa, din ce elemente este ea formata, de cate tipuri este balamaua de usa, cum se poate ea monta, ce tipuri de balamale se potrivesc.

Montarea balamalelor de unghii se face prin partea rotunda care este incastrata in usa avand cealalta parte fixata pe o placuta de metal cu ajutorul holzsuruburilor pe parea de interior a mobilierului.

Sunt unele balamale care au sau nu arc de inchidere care asigura usa sa fie mentinuta in pozitie inchisa.

Majoritatea balamalelor de mobila sunt realizate din placuta + balamaua in sine.

BLUM este un producator de top de balamale care sunt de calitate germana si testate in conditii dure.

Producatorul BLUM are 2 tipuri de balamale:

  • cele cu clip – care au calitate de top, confort mare la reglare, montaj si demontare realizata fara scule speciale.
  • mai gasim si balama cu modul – avand un sistem de balamale economic care sa ne asigure potrivirea pe orice piesa de mobilier.

Gasesti pe site-ul Protege Parol balamale cu sistem de amortizare integrat numit Blumotion care se poate monta pe dulap, pe mobila care are un front mai subtier sau pe dulap cu front de sticla.

Daca aveti o mobila de culoare inchisa – Blum si Protege Parol va ofera balamale de tip Clip Top care se poate deschide pana la 155 grade, iar amortizarea acestei balamale este ascunsa in balama si se inchide rapid si lin fara zgomot.

Pentru montarea pe fronturi de sticla si pe oglinda, aceste balamale BLUM cu sistemul Clip Top Blumotion sunt solutia ideala.

Avand un sistem avansat de fixare – aceste balamale se monteaza confortabil si pot fi montate pe adancimi mici de doar 0.6 cm.

Descopera gama de balamale de usi Blum care sa iti asigure confortul dorit.