tractari auto brasov

Cum aleg firma pentru tractari auto in Brasov

Nu stiu exact cum este prin alte orase dar in Timisoara in ultimii ani strazile au devenit supraaglomerate si tot mai dificil sa gasesti un loc de parcare. Mai precis din februarie 2017 a inceput nebunia, de cand proprietarii de masini numai platesc timbrul de mediu la inmatricularea unei masini. Avem trafic, avem poluare, avem foarte multe accidente si masini cu probleme.

Piata auto second hand timisoara, bucuresti, cluj sau alte orase si judete s-a dezvoltat foarte mult. Sunt mii de oferte de la vanzatori privati, samsari sau de la firme autorizate in comertul cu autoturisme second hand.

Sa detii un autoturism este o necesitate, numai este un moft ca in anii trecuti, asta si pentru ca mijoacele de transport de la noi cam lasa de dorit. Trebuie doar sa fii constient ca in afara de beneficii masina iti va aduce si cheltuieli: combustibil, asigurare, piese de schimb, etc.

Sunte multe organizatii care militeaza pentru protectia mediului care au propus introducerea unei alte taxe pentru masinile second, una mai mare pentru a opri importul de masini uzate din Europa. Aceste demersuri mie nu-mi inspira incredere, adevarul cred ca este undeva la mijloc, companii mari gen Dacia ar avea mult de castigat din asta, nu credeti?

Atentat la siguranta cetateanului

Acesta este un citat pe care il vad si il aud tot mai des pentru ca s-au inmultit accindentele provocate de masini cu defectiuni tehnice. Pai problema este mereu aceeasi, cum si de cine sunt autorizate sa circule aceste masini pe strazi? Cum trec de verificarea RAR si ITP? Acolo este problema, dar nu se doreste rezolvarea.

Dezmembrarile auto au inflorit datorita cerintei mari de piese ieftine, intalmin atelierele service mecanice la fiecare colt de strada, serviciile de asistenta rutiera, tractari auto Brasov, firmele de asigurari, magazinele de piese auto noi.

Daca doresti sa iti cumperi o masina second hand sau ti-ai cumparat de curand una nu merge pe premiza ca tie nu ti se poate intampla nimic. Organizeaza cat mai repede o revizie tehnica generala pentru ca masinile vechi pot avea probleme mecanice serioase. Daca trebuie sa pleci la un drum mai lung un numar de telefon al unei firme de tractari auto este util in agenda, nu se stie niciodata. In caz ca apar probleme si esti departe de casa nu te grabi sa transporti masina pana acasa, fa o diagnoza auto, poate defectiunea nu este mare lucru si este mai conveabil sa astepti in zona pana ti se repara masina.