Corsetul pentru spate de la artromedicale.ro

Corsetul pentru spate de la artromedicale.ro

Corsetele sunt cei mai buni prieteni ai femeilor din întrega lume, fiind folosite pentru diverse scopuri atât estetice cât şi medicale (în special pentru durerile lombare)

Corsetele întăresc mușchii spatelui

După câteva luni de folosirea frecventă a corsetului, ar trebui să observați o îmbunătățire semnificativă a posturii, chiar și atunci când corsetul este oprit. Acest lucru înseamnă că mușchii din spate încep să se consolideze. Cu toate acestea, ajungerea la acest punct va avea nevoie de răbdare.

Dacă doriți să întăriți mușchii spatelui purtând un corset, va trebui să vă faceţi timp să-l purtați în rutină obișnuită. De exemplu, dacă lucrați la un birou, purtați-l pentru câteva ore în fiecare zi în timp ce lucrați. Purtați-l în timp ce faceți cina, spălați rufe sau vizionați un film.

Va dura timp și dedicare, dar, odată cu trecerea timpului, vă veți simți mai puternici, mai sănătoși și, eventual, veți vedea beneficii suplimentare pe care nu le-ați așteptat.

Corsetul pentru spate – un must have

Corsetele oferă suport lombar

Regiunea lombară sau partea inferioară a spatelui este cel mai frecvent tip de durere de spate și principala cauză a dizabilității la nivel mondial. Există multe produse pe piață pentru suportul lombar sub formă de centuri, nefiind la fel de bun precum un corset pentru coloana.

Suportul lombar funcționează prin alinierea spatelui într-o poziție neutră, ceea ce este exact ceea ce face un corset.

Corsetele îmbunătățesc postura

O sursă majoră de dureri de spate la vârsta adultă se regăseşte destul de des, mai ales când aceasta este însoţită de ore lungi de stat pe scaun.

În cazul în care veţi purta corsetul, coloana vertebrală este ținută dreaptă ajutându-vă postura corpului. Dacă sunteți nou în acest domeniu, va putea să vă fie greu să alegeţi un corset bun care să vă înlăture durerea de spate. Deşi pare o aventură, veţi putea alege unu produs bun, care să vă ajute starea de sănătate. Preţurile sunt pentru orice buzunar, calitatea fiind un lucru primordial în alegerea oricărui produs dorit.

Nu există, de asemenea, o durată standard de timp în care să purtați corsetul, efectele fiind făcute pe parcurs. Cât timp veți folosi corsetul pentru spate veţi observa numeroase beneficii care vor fi aduse sănătăţii dvs.