Cele mai moderne modele de genti pentru barbati

Contrar mentalitatii generale a multor oameni, gentile pentru barbati reprezinta accesorii indispensabile, extrem de utile pentru un barbat modern. Fie ca alegi servieta barbati, geanta umar barbati sau rucsac barbati, necesitatea ramane aceeasi. Lucrurile pe care urmeaza sa le depozitezi iti dicteaza marimea acestui accesoriu. Spre exemplu, poti alege o geanta de umar pentru a-ti tine portofelul, cheile si telefonul, servieta pentru a-ti depozita actele necesare intanlirilor business sau un rucsac pentru laptop si calatorii.

Aceste accesorii, se pare ca, au intrat in atentia designerilor dupa anii 1980, insa accentul maxim a fost atins in societatea curenta. Diferenta de viziune asupra acestor accesorii dintre femei si barbati este ca femeile cauta genti are sa le exprime personalitatea, in schimb barbatii cauta genti din punct de vedere al utilitatii.

Servieta barbati

Marea majoritate a barbatilor din ziua de astazi opteaza pentru look-urile clasice pentru ca stiu ca asa vor reusi sa iasa in evidenta. Asadar, achizitionarea unei serviete pare sa fie o alegere foarte inspirata. Recomandat este sa optezi pentru servietele care iti ofera suficient spatiu pentru lucrurile personale de baza, cum ar fi: cheile, actele si documentele, telefonul si cartile de vizita. Un model excelent este servieta care include si bareta de umar detasabila.

Geanta de umar

Cunoscuta si sub denumirea de geanta mesager, geanta de umar este ideala pentru barbatii care doresc sa fie practici, aborand un stil casual. Mai mult decat atat, acest tip de geanta poate fi purtata cu succes de barbatii de orice varsta datorita modelului sau veersatil. O astfel de geanta iti ofera confortul necesar si libertate de miscare.

Rucsacul

Un model de geanta de eficienta garantata este rucsacul. Pentru barbatii care prefera weekend-urile la munte sau sa petreaca serile de dupa munca la sala de sport, acest model de geanta este perfect. Rucsacul poate fi purtat pe ambii umeri, astfel ca indiferent ce ai purta in rucsac, transportarea lui devina mult mai usoara. Recomandate sunt rucasacurile confectionate din materiale cat mai rezistente, lucru valabil mai ales in cazul manerelor. Pentru barbatul modern, activ si mereu pe drumuri, exista rucsacuri smart pentru laptop si telefon care iti permit sa ramai conectat oriunde si oricum. Acestea sunt prevazute cu cablu USB si port extern.

Indiferent de ce alegi, important este sa faci o alegere care se pliaza cel mai bine cu nevoile tale. Aceste 3 modele de genti sunt cele mai in voga modele pentru barbati si cele mai folosite.