Cele mai bune produse de slabit pentru culturisti

De foarte multe ori, atunci cand incepi sa faci sport in sala de fitness o faci din mai multe motive. Unul dintre ele este eliminarea grasimii. In general, grasimea poate sa fie eliminata prin mult sport si o alimentatie 100% sanatoasa, insa procesul poate sa fie grabit de anumite suplimente nutritive, precum Animal cuts de la Universal Nutrition.

Daca vrei sa slabesti si nu stii cu exactitate ce suplimente te ajuta, iata o lista cu 5 produse extrem de bune.

1. Animal Cuts. Este un produs excelent care ofera energie si scade pofta de mancare. In compozitia sa se gasesc elemente precum nucile de kola, cetona din zmeura sau guarana. De asemenea, vei descoperi si extract de ceai verde si negru, frunze de maslin sau l-tirozina. Pentru o eficienta maxima, Animal Cuts trebuie sa fie administrat de 2 ori pe zi, dimineata si dupa 4-6 ore. Evident, trebuie sa fie sustinut de antrenamente intense. Brandul este unul de incredere, folosit de foarte multi culturisti profesionisti inca din 1983.

2. Hydroxycut Hardcore de la Muscle Tech. Este un alt produs foarte bun, dezvoltat in asa fel incat sa ofere cat mai multe beneficii pentru cei care doresc sa slabeasca. Copozitia sa contine cafeina, extract de cafea verde, L-carnitina, L-teanina si extract de cacao pentru gust. De asemenea, contine extract de piper negru si ardei Cayenne. Este un produs foarte apreciat, fiind un supliment super termogenic.

3. Lipo 6 CLA 45. Este un supliment excelent care poate sa fie combinat cu usurinta cu alte produse dietetice. Nu contine stimulente si ajuta foarte tare activitatea metabolica. Cei care aleg sa ia acest produs pot primi un ajutor foarte mare pentru dezvoltarea musculaturii si se bucura de o compozitie nutritiva excelenta, cu putine calorii si o absorbtie rapida.

4. Clean Burn de la Kaged Muscle. Este un arzator foarte eficient de grasimi, care are combinatia perfecta de L-Carnitina, Carnipure, Capsimax sau ceai verde. Acestea inhiba depozitarea grasimilor si ajuta la transportul acizilor grasi in asa fel incat sa descompuna cat mai multe grasimi.

De asemenea, acest supliment este de foate mare ajutor atunci cand la jumatatea zilei apare senzatie de oboseala din cauza nivelului scazut de zahar din sange.

In compozitia Clean Burn se afla si Gymnema Sylvestre, o planta folosita de mai bine de 2000 de ani in India si denumita cat se poate de convingator” Dinstrugatorul de zahar”.

5. Musclete Platinum L-Carnitine. Este un ultim produs extrem de eficient care sprijina efortul fizic si imbunatateste procesul de reparare a tessuturilor musculare. Cu foarte multa L-carnitina, poate sa ajute la transportarea acizilor grasi si automat, la slabire.