writer

Ceas smartwatch Skmei

Ceas smartwatch Skmei

Modelul Skmei este o noua dezvoltare din seria de ceasuri inteligente Skmei. Skmei nu numai ca are toate avantajele unui ceas sport clasic, dar are si oportunitati ample pentru ceasurile inteligente: sincronizarea cu telefonul, controlul camerei de la distanta, alertele de apel, afisarea in aplicatie a intregii activitati fizice pe zi si multe altele. In acelasi timp, acest model de ceas smartwatch Skmei nu trebuie sa fie incarcat si este rezistent la apa.

Acest ceas sport urmareste pasii exact, distante, calorii arse, ritm cardiac si somnul. De asemenea, datele activitatilor sportive se pot sincroniza cu aplicatia „Race fit Pro”, disponibila pentru a gestiona exercitiile fizice regulate de fitness si pentru a mentine starea organismului la un nivel optim. Ceasul smartwatch Skmei sincronizeaza in timp util ID-ul apelantului, continutul SMS-ului, notificarile aplicatiilor Facebook, Twitter, WhatsApp. De asemenea detine alerta instantanee pentru a-ti reaminti lucruri importante, cum ar fi intalnirile, programarea la medic sau la dentist.

Bateria incorporata de inalta capacitate (135mAh)  suporta 15 zile in regim de asteptare, cu incarcare rapida de 2-3 ore, convenabil de folosit atunci cand  pleci pe carari montane in drumetii sau alpinism, pentru o lunga perioada de timp. Adoptarea materialului impermeabil superior, este potrivit pentru scufundari, baie, spalarea mainilor, transpiratie, ploaie, fara a se limita la viata de zi cu zi si experienta flexibila de purtare. Functiile sale, permit setarea a 5 alarme pentru a te trezi dimineata.  Bratara pentru ceas este de inalta calitate, fiind realizata din banda militara de cauciuc siliconic, cu design colorat, pentru a face ca ceasul electronic sa fie confortabil de purtat si de facut sport.

Promotii ceasuri

Astazi, promotiile la ceasurile de mana nu sunt doar vorbe in vant. Un dispozitiv care arata timpul este un accesoriu la moda si elegant care spune multe despre proprietarul sau. In magazinul online poti gasi promotii ceasuri putand face usor alegerea lor. Si cel mai bun mod de a alege, este consultarea catalogului online la categoria promotii ceasuri.  Din categoria de ceasuri la promotie, poti gasi produse de la branduri recunoscute si de cea mai buna calitate, cu garantia ca te vei numara printre primii care pot purta o noutate pe incheietura mainii.