Ce trebuie sa stii despre un amanet auto

Ai nevoie de o suma de bani mai mare, iar cunostintele si prietenii nu te pot ajuta? Daca nu vrei sa faci rata la banca pentru a-ti rezolva problema, o buna optiune o reprezinta amanetul auto, care iti ofera pana la 75% din contravaloarea masinii, pe loc. De aceea, au o extindere mare, Amanet Brasov, Amanet Braila, Amanet Ploiesti, si lista continua.

            Acte necesare pentru a-ti amaneta masina

Indiferent ca esti persoana fizica sau juridica, Amanet Auto iti ofera imprumut rapid pe o perioada de 30 zile, cu posibilitatea extinderii cu alte 14. Pentru aceasta, ai nevoie de urmatoarele acte:  de cartea de identitate a autoturismului, talonul autoturismului  si dupa caz, contract de vanzare-cumparare sau factura, banii ii primesti in jur de 30 de minute daca plata se face cash si prin transfer bancar plata facandu-se pe loc! Suna bine? Comisionul pentru sumele mai mici de 10.000 lei este de 0,39% , iar pentru sumele mai mari de 10.000 lei este de 0,33%.

            Unde va fi depozitata masina?

Masina va fi depozitata intr-un parc special amenajat. Masina ramane in siguranta, pazita si supravegheata  video  non stop in incinta parcului casei de amanet auto, dupa ce in prealabil a fost fotografiata la interior si exterior si kilometri de bord au fost inregistrati in anexa contractului de amanet auto. Autoturismul va fi returnat dupa achitarea comisionului de imprumut si valoarea din creditul solicitat.

            Te poate salva un amanet auto ?

            Banii, oricat de multi ar fi, nu sunt niciodata suficienti. Mai intervine in viata si imprevizibilul. Poate ai ramas fara loc de munca si nu mai poti plati ratele la casa. Ce faci? Fara o adeverinta de venit, banca nu-ti ofera imprumut. Nu mai bine mergi cu masina la un amanet auto? Chiar daca o pierzi, iti salvezi locuinta! Oricine poate trece prin astfel de situații.

            Amanetul auto este o varianta foarte rapida si usoara de a face rost de bani, in diverse situatii neprevazute din viata. Orice persoana sau firma poate profita de aceasta ocazie pentru a-si rezolva problemele financiare care nu mai sufera amanare, oferind drept garantie masina personala. Amanetul este o afacere perfect legala și sigura, daca ai probleme financiare nu ezita, informeaza-te si apeleaza cu incredere.