Ce putem face cand ajungem la mare?

Vara aceasta trebuie să mergi la mare, pentru că nu există niciun loc mai bun pentru zilele călduroase decât pe plajă la mare! Litoralul pentru toţi înseamnă tarife accesibile la cazare pe litoral şi posibilitatea de a avea un sejur perfect la mare alături de familie şi de prieteni.

Sa vedem in continuare cateva atractii turistice pe care le puteti gasi la mare:

Mamaia

Staţiunea Mamaia a fost şi a devenit un loc din ce în ce mai luxos de pe litoralul românesc, perfect pentru persoanele cu anumite pretenţii şi aşteptări de la vacanţa de vară aleasa… cel puţin în ceea ce priveşte plaja şi distracţia de seară. Ziua îţi poţi consuma toată energia stocată la parcul acvatic Aqua Magic. Toboganele şi piscinele special amenajate pentru distracţie îţi stau la dispoziţie!

Vama Veche

Turiştii cu o înclinaţie spre artistic şi poetic prefera ca destinaţie de litoral, staţiunea Vama Veche. Aici vă puteţi bucura de muzică bună, razele soarelui, apa mării şi localuri cu toate tipurile de muzică! Pentru fotografii superbe şi de efect, caută poarta de pe plajă şi epava navei greceşti Akra Aktion. O vacanţă de vară fără un mini-sejur pe litoral, în Vamă Veche e că… bradul de Crăciun fără beteala: drăguţă, dar incompletă. Iar cazările în Vamă Veche la ora actuală sunt numeroase.

Eforie Nord

Ana Yacht Club este primul port de agrement privat din România. Acesta are o capacitate de 60 ambarcațiuni simultan, cu un pescaj maxim de 3 metri și este operațional pe întreaga durată a anului.

Portul este situat în stațiunea Eforie Nord, în golful din fața hotelului Europa (aparţinând lanțului ANA HOTELS), la câteva minute de centrul orașului Eforie Nord. Un drum de acces din șoseaua națională permite legătura directă cu autoturismul către port. Aşadar, nu pierdeţi ocazia de a vă caua cazare în Eforie Nord şi de a vizita portul de agrement privat.