Ce Este Rainz Protocol?

Ce inseamna program de antrenament individual

 

Programele de antrenament fizic au scopul de a lucra toate grupele de mushi si de a actiona in vederea atingerii scopului propus. Fie ca doresti sa slabesti, fie ca vrei sa-ti maresti masa mulsculara, ai nevoie de exercitii adaptate si diversificate.

RainzPROTOCOL este singurul program existent acum prin care clientii nu vor repeta exercitiile si nu vor lucra aceleasi grupe de muschi in detrimentul celorlalte.

Antrenorii iti vor indica exact ce anume trebuie sa lucrezi pentru ca tu sa poti slabi in cel mai scurt timp.

 

Ce inseamna dieta personalizata?

Pentru ca rezultatele unui program de slabit sa fie spectaculoase, exercitiile fizice sunt insotite obligatoriu de o dieta.

Este foarte important insa ca aceasta dieta sa fie una adptata planului de antrenament iar suplimentele nutritive sa confere suportul energetic necesar.

Profesionistii de la Rainz Academy ne-au marturisit ca alimentatia si suplimentele pentru barbati sunt un factor decisiv pentru obtinerea performantelor iar ei compun dietele in stransa legatura cu ritmul de viata al clientului si numai dupa studierea analizelor acestuia.

Rezultatete remarcabile in lupta cu kilogramele in plus obtinute de clientii Rainz Academy prin metoda online training se datoreaza tocmai rigorii prin care este stabilita alimentatia potrivita.