Ce culoare să-ți faci unghiile primăvara aceasta?

La modă și foarte elegant trebuie să fie primvăvara anului 2020, în materie de unghii. Tendințele se schimbă, la fel și manichiura trebuie să fie unică. Bio Sculpture vă pune la dispoziție o gamă variată de oja si gel semipermanent bio, cu care te vei face remarcată.

Simplitatea și naturalețea nu vor fi niciodată uitate. Această tendință este întotdeauna relevantă în toate domeniile industriei modei, dar și când vine vorba de unghii.

Modele unghii 2020: design elegant, tendintă actuală

Unghiile la modă primăvara aceasta sunt potrivite oricărui look, completează discret orice imagine: business woman, tânără cochetă, damă elegantă sau femeie misterioasă.

Puteți să vă creați propriile idei, când vine vorba despre unghii, fie cu ajutorul unui gel sau unei sticle de oja semipermanenta bio.

Bio Sculpture gel sau Bio Sculpture oja semipermanenta

Avantajele acestor produse bio este că gelul sau ojele nu se vor desprinde de pe unghii, nu se vor fisura sau ciobi, nu se vor crăpa și vor fi mereu în pas cu dorințele tale, oferindu-ți o gamă largă de culori și texturi.

Se poartă manichiura cu finisaj lucios sau mat

Manichiura cu finisaj lucios sau mat se potrivește pe orice tip de unghie: lungi, ovale, pătrate, migdală sau balerină.

Picturile 3D realizate pe unghii reprezintă piesa de rezistență a primăverii 2020. Realizate cu multă migală, în culori puternice și rezistente, modelele 3D sunt foarte îndrăznețe și au un impact deoseit asupra celui care le privește.

Nici modelele de unghii cu tematică nu se vor demoda primăvara aceasta. Se poate apela cu încredere la ghiocei și mărțișoare, care se pot lipi pe unghii.

Culorile primăverii acesteia sunt albastru închis, verde, roșu aprins și vișiniu. Aceste culori, în diferite nuanțe, contrastante și similare, vă permit să vă extindeți profunzimea și originalitatea manichiurii. Desigur, nici manichiura monocrom în culori întunecate nu va fi omisă, așa că o puteți asorta cu sclipici, paiete și mărgele.