video nunta

Cadre din viata – Nunta

Cadre din viata – Nunta

Mai stii basmele din copilarie care se terminau cu „si au facut o nunta care a durat trei zile si trei nopti”? Acest moment special este pe care sa se intample si in viata ta? Nu ai vrea sa pierzi astfel de momente pentru ca sunt de o incarcatura emotionala iesita din comun. Pentru a le imortaliza cel mai indicat ar fi sa apelezi la serviciile unui fotograf de nunta. Acesta va scoate in evidenta pentru totdeauna cele mai speciale momente. Toate aceste fotografii vor fi adunate intr-un album pe care il ai toata viata si prin intermediul caruia poti retrai acele momente unice iar si iar.

Pentru ca totul sa iasa perfect, alege un fotograf profesionist al carui portofoliul iti place. Discuta cu viitorul sot/viitoarea sotie despre cum ati vrea sa arate albumul de nunta. Acesta va fi o bucatica din istoria familii voastre. Alegeti fotograful, locurile si stilul in care v-ati dori pozele. Apoi, discutati cu fotograful si vizitati impreuna toate locurile in care veti merge in ziua nuntii. In acest mod, fotograful va intelege ce va doriti.

In ziua nuntii lucrurile s-ar putea petrece mai repede decat v-ati dori. Cel mai probabil ati planificat totul cu luni inainte si ati visat cum va fi de ani intregi. Ati ales fiecare detaliu si totul trebuie sa se desfasoare conform planului. Dar nu va lasati cuprinsi de emotii sau de stres. Bucurati-va de ceea ce se intampla pentru ca se va termina mai repede decat va asteptati. Dar bucuria cea mare o veti mai simti o data, cand veti primi, dupa cateva saptamani, albumul de nunta. Atunci veti rememora fiecare intamplare.

Fiti naturali pentru a iesi cele mai bune cadre. Nu incercati sa pozati in pozitii nenaturale sau care nu va reprezinta. Daca mireasa este o fire romantica, careia ii place stilul retro, puteti opta chiar si pentru cateva poze alb-negru. Dar daca are o personalitate adaptata tehnologiei din zilele noastre, acest tip de poze nu o vor avantaja. Pur si simplu, personalitatea dicteaza pentru ca atunci cand o persoana se simte bine, arata bine.

Fiti creativi si unici. Incercati diverse lucruri inspirate sau nu din alte sedinte foto tipice pentru nunta. Poate in ziua respectiva ploua (ceea ce reprezinta belsug atat pentru viitorul cuplu, cat si pentru cadrele de fotografiat), iar mireasa isi schimba pantofii cu toc cu o pereche de incaltaminte sport. Este un element care poate fi evidentiat prin intermediul unor fotografii. Un simplu detaliu care va ramane pentru posteritate. De asemenea, faceti poze cu familia, cu toti cei dragi. Zambiti.

Nunta este un prilej prin care adunati familia extinsa si prietenii intr-un singur loc. Nu uitati sa faceti poze si cu acestia.

Chiar daca este important sa aveti atentia centrata pe modul in care stati la poze, nu uitati sa traiti momentul. Pozele reusite sunt, in cea mai mare proportie, datorita talentului si aparaturii fotografului. Proaspat casatoritii ar trebui sa se relaxeze si sa profite de moment, sa danseze, sa discute cu invitatii, sa rada, sa se imbratiseze.

Videograf nunta

Nu uitati acelasi recomandari sunt si pentru video nunta, fiti relaxati in preajma camerei de filmat si ascultati recomandarile unui videograf nunta bun, el intodeauna va stii ce cadre vi se potrivesc.