cadouri-bebe

Cadouri speciale pentru bebelusi

Toti copiii isi doresc jucarii de tot felul de la adulti, cele mai populare fiind papusile, plusurile, dar si trenurile sau lego. Parintii obisnuiesc sa-i copleseasca pe cei mici cu o multime de cadouri, luand mai multe decat si-ar dori. Cu toate acestea, exista si cadouri bebe pe care parintii le pot avea in vedere, respectiv cadouri prin intermediul carora cei mici pot si invata ceva.

Un glob pamantesc nu ar trebui sa lipseasca din camera nicunui copil. De asemenea, un atlas georgrafic este o alegere cat mai buna pentru cel mic. In cazul in care cel mic practica un sport sau are o anumita pasiune, un costum de tenis sau de fotbal este o alegere cat mai buna pentru el.

Racheta de tenis sau costumul de balet sau gimnastica este un cadou ideal pentru orice copil caruia ii place miscarea. O alta solutie pe care parintii o au la indemana este un kit de decorare a camerei pentru ca orice copil isi doreste sa aiba o camera plina cu personajele sale preferate.

Puteti alege un kit cu Spiderman, postere cu Frozen, dar si fluturi sau curcubee. Un alt cadou interesant pentru cel mic este un set de litere din care cel mic sa-si poata scrie numele. Tuturor copiilor le place sa-si personalizeze camera exact asa cum isi doresc.

Seturile de creatie care sa-i atraga pe cei mici si sa le puna imaginatia, dar si creativitatea la incercare sunt si ele un cadou inedit. Chiar si un jurnal este o solutie pentru un copil. Desi credem de multe ori ca jurnalul este o pasiune mai mult agreata de fete, chiar si baietii pot avea un jurnal in care sa-si scrie cu regularitate gandurile acolo.

Microscopul este un alt cadou chiar inedit pentru cei mici. Chiar si cei mari il pot folosi in unele situatii, microscopul fiind un cadou original. Un CD personalizat cu melodiile preferate ale copilului poate fi un cadou care peste ani sa-i aminteasca celui mic de perioada aceasta din viata sa. Tangram este si el un joc binevenit in casa oricui.

Poate fi o provocare pentru copii, dar si pentru parinti in acelasi timp. Exista o multime de variante ale acestui joc online, de aceea copiii se vor bucura de un astfel de cadou. Un alt cadou inedit pentru cel mic poate fi un binoclu, acesta fiind binevenit in excursiile de familie, dar si in cele scolare.