ghete-tocmania

Cadoul perfect pentru cea mai specială femeie!

Cu atâtea sărbători și atâtea ocazii speciale de oferit cadouri, e posibil ca bărbații să rămână în pană de idei pentru o perioadă. Bine, nu că ei ar fi avut tare multe idei în ceea ce privește cadourile, în general, dar după o perioadă așa de încărcată de oferit cadouri, puține alternative mai rămân.

Sărbătorile de iarnă vin cu multe ocazii de a oferi cadouri. Însă, ce te faci dacă ziua ei e chiar printre primele luni ale anului, ianuarie de exemplu? Dacă de Moș Nicolae te-ai sfătuit cu bieții câteva zile în legătură cu ce să-i cumperi, de Moș Crăciun i-ai întrebat prietenele ce i-ar plăcea mai mult și de Revelion ți-ai stors tu singur creierii în căutarea unei idei bune de cadou, ce te faci dacă ziua ei urmează în curând? Ce-i mai cumperi de această dată?

Mulți bărbați în locul tău ar renunța, ar alege probabil cea mai simplă metodă, i-ar da cardul și i-ar spune fă-ți de cap! Însă mulți regretă după ce iau decizia asta, mai ales dacă nu există nicio limită la sumă!

Așdar, ideea cu „ia cardul și fă ce vrei” cade din start, asta în cazul în care vrei să mai ai cu ce trăi lunile următoare. Și te gândești din nou, ce i-ar putea plăcea, ce și-ar mai putea dori de data asta, ce cadou să-i faci ca să nu o dezamăgești?

Prietenele ei deja nu mai au idei, băieții îți spun să iei o pauză și creierul tău pare să fie lipsit de imaginație. Dar gândește-te, ce-i place cel mai mult unei femei, care este lucrul care o face cea mai fericită? Bingo! Încălțămintea! Nu există femeie tristă pentru că a primit cadou o pereche de pantofi! Imposibil! Toate adoră încălțămintea!

Bun, mister elucidat, acum urmează partea în care trebuie să-i alegi cea mai potrivită pereche de încălțăminte. Dacă nu-i cunoști bine gusturile, dacă nu-i știi bine mărimea, dacă, dacă, dacă și iar dacă! Dar să fie chiar atât de grea toată treaba asta? Gândește la rece, dacă tot e sezonul friguros, atunci poate i-ar prinde bine o pereche de ghete! Problemă rezolvată.

Însă tot mai apare problema timpului, nu-ți permiți să te plimbi prin magazine în căutarea perechii perfecte, care nici măcar nu știi dacă o să-i vină sau dacă o sa-i placă! Mai simplu e să apelezi la un site online, mai simplu e să-i cumperi o pereche de ghete de la Tocmania. E online, poți vizita site-ul oricând pentru a alege cea mai potrivită pereche de ghete.

Dacă tot te simți depășit de situație și nu crezi că vei lua decizia cea bună, atunci poate că cel mai simplu lucru de făcut ar fi să-i înmânezi ei telefonul și să-i spui să-și aleagă perechea de ghete pe care și-o dorește. Chiar dacă nu va mai fi nicio surpriză, măcar așa ești sigur că-i vor plăcea și că le va purta. Astfel ești și tu fericit că în sfârșit ai scăpat de povarade a face cadouri și e și ea mulțumită că a primit ceva drăguț!