Cabina foto – dispozitiv inovativ, care dă tonul petrecerii

Cei care trebuie să îşi organizeze nunta în perioada următoare sau cei care vor să dea o petrecere în cinstea micuţului botezat pot apela cu încredere la închirierea unei cabine foto. Cu siguranţă, invitaţii vor fi mai mult decât încântaţi de alegerea făcută şi vor avea ocazia să plece acasă cu o amintire de neuitat. Clasicele mărturii au fost înlocuite de aceste fotografii, iar efectul este unul pe măsură.

Marele avantaj al serviciului de închiriat cabine foto este preţul destul de accesibil. Raportul calitate – preţ este unul mai mult decât avantajos, aşa că doritorii nu ar trebui să mai stea pe gânduri.

Distracţia va fi garantată cu ajutorul cabinei foto, iar invitaţii se vor distra de minune. Cine nu adoră să se pozeze în diverse ipostaze? Moda selfie-urilor a fost înlocuită, în cadrul evenimentelor, cu moda acestor fotografii, care a prins foarte bine în ultimii ani în rândul tinerilor români.

În general, firmele specializate oferă doritorilor tot felul de pachete promoţionale, printre care sunt incluse şi un număr nelimitat de fotografii în perioada de timp convenită. Cu alte cuvinte, invitaţii îşi pot face oricâte poze îşi doresc pe toată durata evenimentului. În permanenţă va exista o persoană specializată, care va oferi suport şi care îi va ajuta pe doritori să facă poze.

Un alt punct în plus îl reprezintă recuzita pe care firma o pune la dispoziţia clienţilor. Pe lângă fundalul colorat şi cabina foto propriu-zisă, invitaţii se pot bucura şi de măşti, de peruci sau alte props-uri cu mesaje haioase. Fără doar şi poate, petrecerea va rămâne în amintirea celor prezenţi drept una dintre cele mai tari.

Alături de gaşca de prieteni sau alături de miri, pozele vor ieşi cu adevărat spectaculoase şi vor rămâne amintire peste ani.