bucatarie pe colt

Bucătării pe colț – soluția avantajoasă pentru bucătăriile cu spațiu limitat

Bucatarii pe colt – solutia avantajoasa pentru bucatariile cu spatiu limitat

Una dintre cele mai convenabile si moderne modele de mobila de bucatarie il reprezinta bucatariile pe colt. Exista o sumedenie de modele de bucatarii pe colt ca optiune pentru amenajarea bucatariei, in care mobilierul este amplasat perpendicular de-a lungul a doi pereti adiacenti.

Bucatariile pe colt sunt convenabile in cazul unui spatiu mediu spre mic, deoarece permite utilizarea  eficienta a suprafetei bucatariei.

Lipsa de spatiu interfereaza adesea cu plasarea tuturor mobilierelor si aparatelor elctrocanice necesare unei bucatarii complete. Exista mai multe optiuni care pot economisi spatiul utilizabil. De exemplu chiuveta pe colt este o achizitie ideala in acest caz.

Din punct de vedere al practicului si functionalitatii, bucatariile pe colt sunt cea mai buna optiune pentru plasarea mobilierului intro bucatarie cu spatiu limitat.

Care sunt avantajele bucatariilor pe colt?

  • In primul rand, sunt compacte. Avantajul in acest caz este faptul ca acest mobilier poate fi plasat intr-o camera de aproape orice aspect si dimensiune;
  • Sunt ergonomice. Amplasarea rationala a tuturor departamentelor necesare, o anumita economie de spatiu si timp pentru actiuni „inutile”, aspect excelent si comoditate;
bucatarie pe colt 2
  • Sunt non-standard. Daca sunteti obosit de modelele clasice si cele demodate, atunci mobilierul de bucatarie pe colt este ceea ce aveti nevoie. Sunt eliminate rafturile si dulapurile inutile, iar in schimb se adauga compartimentele si sertarele necesare cu un aspect fresh si inovativ;
  • Este utilizat fiecare centimetru de spatiu rezervat bucatariei;
  • Amplasarea frigiderului, aragazului si a chiuvetei poate fi aleasa astfel incat procesul de pregatire sa fie cat mai rapid si intrun spatiu restrans; etc.

Caracteristicile relevante ale unei bucatarii pe colt

Culoarea, textura si directia stilistica sunt principalii factori care afecteaza aspectul bucatariei pe colt. Culorile inchise nu vor fi prea potrivite intr-o bucatarie cu o suprafata mica. Este mai bine sa acordati preferinta culorilor bej, ivory sau gri deschis pentru a extinde vizual spatiul. Culorile rosu, albastru, verde si galben arata excelent pentru bucataria pe colt, aducand caldura si prospetime in bucataria dvs. Pentru cei care prefera optiunile clasice, sunt recomandate culorile din lemn natural (stejar alb, nuc, cires, mar etc.).

Bucatariile pe colt pot fi executate intr-o varietate mare de directii stilistice. In ajutor va vine compania kuechentreff.ro cu o serie larga de modele de bucatarii si alte mobiliere pentru toate gusturile. Alaturi de specialistii de inalta calificare va puteti crea  bucataria asa cum va doriti. Indiferent de modelele alese, bucatariile pe colt vor arata compact, impresionant si prezentabil.