Avantajele bijuteriilor din argint

Argintul este asociat cu sporirea puterilor lunii, cu pacea, protectia si iubirea. Aceste bijuterii din argint au capacitatea de a evidenția personalitatea, eleganta si rafinamentul. De-a lungul timpului, moda accesoriilor s-a schimbat, iar astazi femeile adora sa experimenteze materiale, culori, dimensiuni si volum. Femeile sunt pasionate de bijuterii de argint deoarece aceste accesorii le-au facut intotdeauna sa se simta frumoase si increzatoare. Bijuterii argint sau aur sunt cele mai preferate de femei din mai multe motive:

Sunt bijuterii durabile

Ingrijite corespunzator, pot rezista o viata. Sigur ai bijuterii din argint de la bunica sau mama ce sunt inca intacte si arata bine! Cu o simpla carpa moale si uscata le poti tine curate, fara batai de cap. De asemenea este important sa le tii departe de razele soarelui si de caldura. Calitatea si durata de o viata a bijuteriei din argint  ne arata ca are un raport calitate-pret foarte bun!

Pastrezi usor tendintele si ai si nenumarate optiuni

Daca ai incercat sa tii ritmul cu tendintele stii ca poate fi ametitor. Din fericire argintul beneficiaza de o popularitate ridicata si este aproape garantat adaptat oricaror tendinte. Fiind un metal relativ moale, este usor pentru bijutieri sa experimenteze, ceea ce inseamna ca vor fi mereu modele noi de cercei, lantisoare, inele sau bratari!

Usor de asortat , argintul este si un antioxidant natural eficient

Fie ca mergi la serviciu sau la scoala, la o conferinta, un eveniment sau la shopping, argintul este usor de asorat si se pliaza pe ocazie. Poate deveni casual sau elegant intr-o clipa! Vechii egipteni considerau argintul mult mai pretios decat aurul pentru ca se gasea rar si avea puteri tamaduitoare. Din cele mai indepartate timpuri se stie ca argintul este un antioxidant natural. Se spune ca acest metal nobil ofera protectie impotriva deochiului, te apara de energii negative, are efecte remarcabile asupra starii de spirit si accentueaza beneficiile pietrelor pretioase si semipretioase.

De-a lungul timpului, bijuteriile din argint au fascinat emotiile oamenilor prin frumusetea lor si efectele benefice asupra sanatatii. Intretinute in mod corespunzator, te poti bucura mult timp de aceste accesorii pretioase care pot deveni adevarate mosteniri de familie.