Atentia la detalii care face o diferenta majora

Ca orice femeie, sunt foarte atenta la micile detalii care ma inconjoara si pun mare pret pe confort. De aceea, azi vreau sa va povestesc o intamplare, in urma careia am ajuns la concluzia ca detaliile sunt cele care pot face o diferenta majora, atunci cand vine vorba de niste servicii pe care un hotel ti le pune la dispozitii. Experienta mea a inceput cu un concediu, pe care am decis s ail petrec la malul marii. Pentru asta, evident a trebuit sa ma cazez la un hotel. Stiind ca sunt o fire putin cam pretentioasa din fire, nu am ales orice hotel, m-am orientat catre ceva mai exclusivist (sau cel putin asa se recomandau respectivii).

Zis si facut, a venit si perioada mult asteptata de concediu. Abia asteptam sa ajung la hotel sa ma cazez, ca sa ma pot pregati pentru prima iesire pe plaja. Din pacate, socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ – odata ajunsa acolo, am descoperit ca hotelul nu prea oferea conditiile de lux cu care se lauda. Aceasta prima dezamagire m-a descurajat foarte mult, dar asta se intampla atunci cand ai asteptari prea mari. Cel mai mult m-a dezamagit faptul ca nu aveau cosmetice, consumabile, sapun si accesorii hotel care sunt chiar necesare intr-o astfel de locatie. Norocul meu a fost ca am plecat cu cateva astfel de produse in miniatura de acasa.

Vacanta mea s-a incheiat mai repede decat planuisem, deoarece dezamagirea mea a fost prea mare. Am zis totusi sa stau c
ateva zile, de dragul marii si al nisipului de pe plaja, dar nu am rezistat pana la final. Ma intreb, oare ce as fi facut daca nu veneam cu produsele cosmetice si de ingrijire de acasa? Mai mult ca sigur ar fi trebuit sa mi le cumpar si pe alea (in conditiile in care hotelul trebuia sa le puna la dispozitia tuturor clientilor). Am plecat dezamagita, dar cu siguranta ca nu voi reveni in acel loc.

Se poate intampla oricui sa pateasca ce am patit eu, iar adevarul este ca niciodata nu poti fi sigur de hotelurile pe care nu le-ai mai vizitat vreodata (decat daca sunt hoteluri care au deja un renume peste tot in lume). Dupa acea intamplare, am devenit si mai atenta la detalii, iar acum cand caut un loc in care sa ma cazez, ma informez mult mai mult, caut si pareri reale si nu ma mai incred in tot ce vad pe internet. Pana la urma, orice hotel ar trebui sa ofere clientilor cel putin minimul strict necesar. Nu am pretentia sa dorm pe lenjerii de matase sau mai stiu eu ce. Daca totul este curat si igienizat, eu sunt multumita, dar sapunul, samponul, dezinfectantul si asa mai departe sunt necesare in orice camera de hotel.

Inchei cu un sfat pentru hotelurile care nu ofera conditiile necesare: apelati la produsele GrafiNet Cosmetics – cosmeticele si consumabilele disponibile la ei pe site sunt produse de lux, validate clinic si calitative. Va asigur ca produsele lor sunt tot ce aveti nevoie, pentru a face o reala schimbare in bine. Micile detalii sunt cele care fac diferente mari, tineti minte acest lucru (in cazul in care nu stiati).