ArtAntik, un magazin de antichități online a reuşit să se impună prin rafinament, autenticitate, calitate şi seriozitate

Cu o experienţă de peste 8 ani în domeniul antichităţilor, ArtAntik, un magazin de antichități online a reuşit să se impună prin rafinament, autenticitate, calitate şi seriozitate, fiind unul dintre cele mai vechi magazine de profil din Constanța. Acest site va propune să pătrundeţi într-un fascinant loc de întâlnire al diferitelor perioade ale timpului cu ajutorul obiectelor decorative şi al lucrărilor de artă. Arta decorativă, argintărie, bijuterii vechi din aur cu pietre preţioase, tablouri, icoane şi sculpturi din bronz se îmbină într-un mod inedit cu mobile de diferite stiluri. Toate aceste obiecte de artă pot fi puse în valoare în orice spaţiu destinat confortului personal fie ea sala de mese, birou, dormitor, salon sau chiar în baie şi bucătărie.

Majoritatea produselor prezentate pe site-ul oficial pot fi admirate şi în magazinul de antichităţi din județul Constanța. La cererea clienţilor putem propune şi alte obiecte de artă în afara celor prezentate, având în vedere colaborarea cu anticari din întreaga lume.

Dacă că doriţi să faceţi cadouri persoanelor dragi sau antichităţile sunt un hobby pentru dumneavoastră, vă invităm să petreceţi câteva clipe plăcute vizitând acest site. De la bijuterii vechi şi obiecte din argint, la tablouri, la colecţii tematice, arta vizuală, arta decorativă, orologerie, mobilier şi cadouri, aveţi plăcerea să pătrundeţi într-un univers aparte, plin de mister şi de emoţie.

Doriţi să faceţi un cadou deosebit unei persoane iubite? Vreţi să vă decoraţi casa cu obiecte pline de istorie? Vă pasionează antichitățile și vreţi să vă măriţi colecția? ArtAntik va pune la dispoziție o selecție amplă de decorațiuni și bijuterii rafinate. De asemenea, întreaga echipă ArtAntik duce o continuă activitate de achiziționare directă, prin selecţionarea articolelor demne de a fi supuse atenției publicului. Articolele sunt achiziționate prin cumpărare directă din țările de origine, târguri specializate, colecții private și prin intermediul unor schimburi practicate în mod tradițional între colecționarii avizați.