writer

AMS Bucuresti – confort la cheie

Ai nevoie de confort si mobilitate in acelasi timp pentru a vizita Bucurestiul asa cum iti doresti?

Nimic mai simplu: apeleaza la cei de la AMS Rent A Car!

Prezenta pe piata de profil de peste 12 ani, AMS Rent A Car va pune la dispozitie o flota de masini cu o vechime cuprinsa intre 1 si 3 ani, in care se regasesc autoturisme potrivite oricarui tip de sofer si oricarui tip de dorinta , gata sa satisfaca chiar si cele mai ridicate exigente.

Serviciile oferite de profesionistii de la AMS constau in inchirierea de autovehicule pe perioade scurte, medii si lungi, acestea incluzand:

 1. Livrarea si returnarea autovehiculelor la/de la adresa indicata;
 2. Livrarea se face dupa o inspectie detaliata a autovehiculului pentru a asigura un nivel de siguranta ridicat si confort in exploatare;
 3. Management complet al flotei (asigurari, impozit, rovinieta, ITP, revizii, etc);
 4. Livrarea se face cu rezervorul plin si autovehiculul spalat interior/exterior;
 5. Asistenta rutiera si telefonica 24/24 pentru autovehiculul inchiriat;
 6. Inlocuirea autovehiculului in caz de imobilizare;
 7. Oferta optimizata nevoilor de business.

Dezvoltarea continua si rapida a acestei companii se datoreaza respectarii constante a valorilor in care angajatii AMS cred:

 1. siguranta si confort;
 2. punctualitate, disponibilitate si flexibilitate;
 3. creativitate, dezvoltare continua, adaptabilitate;
 4. proactivitate, orientare catre nevoile clientului;
 5. respect fata de client, angajati, furnizori, mediu si comunitate.

Oferind suport 24/24 pe teritoriul intregii tari AMS Rent A Car va pune la dispozitie un parc auto variat cu peste 20 modele diferite de autoturisme noi, dintre care putem mentiona: Dacia, Volkswagen, Toyota, Skoda, Opel, Renault, Ford.

Masinile inchiriate in zona Bucurestiului au toate reviziile la zi, indeplinesc criteriile maxime de siguranta si sunt mereu foarte curate si  foarte bine ingrijite.

Pentru a inchiria o masina prin AMS Rent A Car Bucuresti  tot ceea ce trebuie sa faceti este sa alegeti tipul de masina dorit si perioada in care veti avea nevoie sa inchiriati masina, iar de restul se ocupa angajatii acestei firme.

Livrarea masinilor Rent A Car se poate face direct la sediul firmei, intr-un loc stabilit de comun acord sau la domiciliul clientului.

Se ofera spre inchiriere autoturisme din toate segmentele pietei auto de masini de inchiriat, pornind de la masini rent a car de oras, care se evidentiaza prin eleganta,  pana la modele de clasa mica, foarte apreciate de utilizatorii de inchirieri masini in conditiile unui trafic aglomerat, din marile orase ale Romaniei.

Experientele cu AMS Rent A Car sunt cele mai placate, iar ceea ce este mai important, intotdeauna au existat si vor exista clienti multumiti:

„Foarte impresionati de profesionalismul, seriozitatea, promptitudinea si calitatea serviciilor pe care le oferiti, servicii care merg mult peste a oferi o masina. Iar masina a fost absolout fabuloasa pentru concediul nostru prea scurt, din pacate. Vom recomanda cu caldura tuturor.” – Stefan

„Colaboram de aproape un an cu AMS si suntem foarte multumiti atat de profesionalismul personalului, punctualitatea si flexibilitatea acestora, cat si de calitatea masinilor. Mereu s-au ridicat la nivelul asteptarilor si au dat dovada de calitate pe toate planurile. Multumim!” – Oana

AMS Rent a Car – Your mobility partner of choice!